Reacties voor: Boy Genius Report plaatst opnieuw mogelijke foto’s van iTunes 9

Opnieuw heeft Boy Genius Report screenshots geplaatst van iTunes 9, zoals dat er misschien uit gaat zien. Zijn deze foto's echt of fake?
Jelle Ages -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik zie het wel gebeuren, Iphoto heeft ook niet zo lang geleden facebook support erin gebakken. En het lijkt me ook wel logisch dat Apple niet achterblijft met dat sociale gedoe. Ik verwacht ook wel plugins en dergelijken, die weer door 3rd party ontwikkelaars gemaakt worden, zodat itunes weer gekoppelt wordt aan andere sites etc. Gokje

  2. Dit is een verhaal wat niemand gaat geloven, maar ik vertel het toch maar..

    Gister kom ik bij mijn vader om zijn iPhone uit Italie voor hem te activeren / registreren. Ik open itunes (windows) en die meld dat er een update is. Ik klik, en wordt doorverwezen naar een pagina op Apple.nl (inderdaad NL) de pagina laat netjes de functies van iTunes zien: Genius, Muziek blibiotheek etc.. Maar onder de 3 functies staat het logo van Facebook met een tagline die lijkt op: Facebook is on the Tunes, of Tunes is on Facebook (weet het niet precies meer)

    Ik kijk een paar seconde verbaast naar deze afbeelding en denk: Hey, dan is de nieuwe iTunes al uit… grappig, nergens gelezen nog. Ik zoek vervolgens een download knop op de pagina, maar zie nergens een knop, invulscherm etc.

    Uit verbazing (soms laad een pagina niet goed, hebben we allemaal wel eens) sluit ik de pagina. Ik probeer itunes opnieuw te laten zoeken naar een update… En hop: geen update meer te vinden. Ik heb nog geprobeerd via de history om de pagina terug te krijgen, maar de pagina was al offline.

    I know: klinkt ongeloofwaardig, maar heb het toch echt gezien. Ik weet overigens wel bijna zeker dat de update geen 9.0 nummer had, maar nog een 8. zoveel nummer..

  3. Misschien ligt het aan mij, maar ik wordt echt heel moe van dat sociale netwerk gedoe. Ik gebruik iTunes alleen op muziek op me iPhone te zetten, als ik uberhaubt Facebook zou willen hebben of gebruiken ga ik wel naar de site van Facebook.

  4. @Sunaivod:

    Officiële Apple software en 3rd party plugins? NO WAY!!

  5. Macrumors.com zecht dat de foto’s hoogst waarschijnk nep zijn.

  6. ziezo, iedereen gelukkig dan.

    Als je iTunes wil gebruiken voor je muziek, doe je dat. Niemand zegt dat je de functie facebook moet hanteren.

    Die het wel willen, kunnen het en de anderen laten het links liggen.

  7. Dat non-Apple-device syncing ziet er interessant uit. (op de screens een samsung)

  8. Iedere keer als ik iTunes opstart krijg ik weer een update voor m’n kiezen.
    En altijd update’s waar je geen moer aan hebt:
    “mogelijkheid om je videoclips te shuffelen”
    fijn! Dat maakt een 40mb update meer dan waard… op m’n werk!! Not!

    iTunes lite, daar zit ik op te wachten. Gewoon een degelijke muziek player die iTunes ooit was.

  9. We zullen wel zien. Ik zie die blu-ray interface wel zitten

  10. @KilerBeeNLD: last ik hier maar even op in gaan, ik vind het prima te geloven wat je schrijft, ik test de hele dag software om bugs te vinden bij een Groote bedrijf, als er 1 ding is die ik geleerd heb is het wel dat software soms dingen doet die het niet moet doen. Dus ook dit behoort tot de mogelijkheden!!

  11. Origineel geplaatst door NMS
    @Sunaivod: Officiële Apple software en 3rd party plugins? NO WAY!!

    Zoals Sunavoid al stelde zit het anders ook al een tijdje in iPhoto hoor. En daar kan je het gelukkig ook gewoon uitzetten/weghalen.

    Origineel geplaatst door John
    Misschien ligt het aan mij, maar ik wordt echt heel moe van dat sociale netwerk gedoe.

    Nee hoor, ligt niet aan jou. Hier nog een. 😉

    Heb nu alleen nog Hyves omdat dat nu eenmaal een handige manier om “mensen van vroeger” terug te vinden, maar heb nu ook Facebook, Twitter etc. afgeschaft. Het wordt allemaal een beetje té.

  12. Ik persoonlijk vind iTunes een joekel van een onoverzichtelijk, log en lomp geval en zou zeggen: “afslanken die hap!”.
    Maar nee, steeds meer functies toevoegen lijkt
    het devies.
    iTunes light zou inderdaad een uitkomst zijn.
    Als die Facebook erin komt – wat ik belachelijk zou vinden – dan wordt het tijd voor een alternatief. WinAmp bijvoorbeeld? Oh nee; da’s ook al verworden tot zo’n log “alles zit er in plus nog wat” programma….

  13. Net alsof dat sociale netwerk gebeuren zo hip is. Bah, ik vindt het echt jammer dat het in iTunes zou komen (als al die geruchten uiteindelijk waar blijken te zijn).

    Ik vindt het ook helemaal niet passen bij het programma. iTunes is voor tunes, muziek and that’s it. Dat er al tv-series inzitten e.d. vind ik al teveel.

    Alsof iemand moet weten welke muziek ik momenteel aan het draaien ben. Of welk album ik nu weer illegaal heb gedownload…

  14. Al aan mozilla songbird gedacht ??

    Is kei goed , veel plugins (3rd party) en je kan je muziek syncen met je iPod !!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.