Eredivisie Live komt naar de iPhone

Eredivisie Live gaat vanaf dit weekend beginnen met doelpunten en samenvattingen via de mobiele website. Dit najaar komt er ook een native iPhone-applicatie aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

eredivisie liveVoetbalfans kunnen vanaf nu de betaalzender Eredivisie Live op hun iPhone volgen. Eredivisie Live Mobiel heeft een website gelanceerd, die is geoptimaliseerd voor de mobiele telefoon. Dit najaar volgt er ook een iPhone-applicatie en een applicatie voor Windows Mobile. Voorlopig zit je dus nog even aan de mobiele website (eredivisie.mobi) vast, waar je samenvattingen, video’s van doelpunten en nieuwsberichten kunt bekijken tegen betaling van €4,50 per maand.

De mobiele website is een samenwerkingsverband van Eredivisie Live, de Eredivisie-clubs, Endemol en mobiele entertainment-aanbieder Fox Mobile Distribution. Als je een abonnement op de waarschuwingsdienst neemt krijg je binnen enkele minuten nadat er gescoord is, het doelpunt te zien.

Na afloop van de wedstrijd is er een samenvatting beschikbaar met beeldmateriaal van de wedstrijd en de persconferentie beschikbaar. Op dit moment kun je alleen nieuws lezen. Komend weekend, als de volgende speelronde begint, is er voor het eerst aandacht voor de livewedstrijden.

Via: Adformatie
Tipgever: Johan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2009, 16:22
Categorie Apps
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.