Reacties voor: Boxcar stelt push notificaties beschikbaar voor externe ontwikkelaars

Boxcar heeft een API beschikbaar gesteld waarmee externe ontwikkelaars ook push notificaties beschikbaar kunnen stellen. Dit gebeurt via een In App Purchase, waarbij beide partijen de inkomsten delen.

Reacties: 5 reacties

  1. Beide 50% ! 😐
    Dan zou ik zelf push notificaties maken. Je gaat toch niet 50% van je inkomsten af staan voor een plug-in die berichtjes stuurt!

  2. @Brian Het is niet zo simpel om push notifications te supporten voor je applicatie. Je hebt een eigen server nodig welke alle berichten naar Apple stuurt en zij zorgen dat het aankomt op de betreffende iPhone.
    Echter kan niet elke ontwikkelaar zomaar zo’n server betalen en die laten hosten in een datacenter. Het is namelijk best een proces en bandbreedte intensief proces als je veel gebruikers krijgt.

  3. Beetje laat. Ik heb al mijn eigen gratis push berichten met Notifo.

  4. Origineel geplaatst door Rick
    @Brian Het is niet zo simpel om push notifications te supporten voor je applicatie. Je hebt een eigen server nodig welke alle berichten naar Apple stuurt en zij zorgen dat het aankomt op de betreffende iPhone. Echter kan niet elke ontwikkelaar zomaar zo’n server betalen en die laten hosten in een datacenter. Het is namelijk best een proces en bandbreedte intensief proces als je veel gebruikers krijgt.

    ik denk dat iedere ontwikkelaar wel een webhosting van 10 euro p/m kan betalen, waar hij een push-notification php scriptje op kan draaien. Want zo ingewikkeld is het nou ook weer niet, en een beetje googlen levert al een aantal gratis van dat soort scripts op.

  5. Nog veel beter is Urban Airship!! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.