Reacties voor: Bowers & Wilkins P3 wordt goedkoper alternatief voor P5 headsets

Bowers & Wilkins brengt de P3 uit, oordoppen voor muziekliefhebbers die voor een breed aanbod van muziek geschikt zijn. Ze zijn een budgetoplossing ten opzichte van de immens populaire P5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Hopelijk wel geleverd met betere kwaliteit kabels dan de P5. Prachtige hoofdtelefoon met mooi geluid, maar na 15 jaar zonder kabelbreuk heb ik bij de P5 al 2x kabelbreuk in een paar maanden. Belachelijk kwaliteit kabels.

  2. Heb je liever een plastic uiterlijk … LOL

  3. De P5 is superieur! Alle goede bedoelingen van dhr. Dre daargelaten, maar de bassen overstemmen alle andere geluiden helaas. Ik ben benieuwd naar het geluid van deze P3s. Ze zien er in elk geval weer piekfijn uit! Enig minpunt wat mij betreft is dat ze om je hals (als je even niet luistert) niet echt lekker zitten. Misschien dat voor de P3 daar ook iets op verzonnen is…

  4. volgens nu.nl geleverd met normale kabel en kabel met iphone bediening, dat maakt het artikel wat relevanter voor deze site 😉

  5. Voor mij zijn de beste in Ear haedphones de shure se 535,
    Al het andere is goedkopen brol….

  6. Beats zijn een trend, en vooral niet om het geluid. Waar kan ik deze in real life testen? Geluid zie je niet aan het strakke design…

  7. @Gautam: zoals in het bericht staat is de headset pas vanaf juni te verkrijgen, dan zul je ‘m kunnen testen in de winkel lijkt me

  8. Ik heb me Dr. Dre’s studio uit amerika gehaald 2 jaar geleden voor de hype en vind de bas zelf niet te erg aanwezig.

    Ik hou heel erg van B&W echt superieur geluid leveren ze maar die P5 valt heel erg tegen ben wel benieuwd naar de P3!

  9. Vreemd dat men geen haakse stekker heeft gemonteerd …

    In de draad zit een klein schakelaartje. Een keer drukken: pauze. Twee keer drukken: volgende nummer. Drie keer drukken: vorige nummer.

    Om je nek zitten ze niet echt prettig omdat de oorschelpen draaien. Het zachte leer op je oren voelt prettig.
    De fabrikant beweert dat je zelfs na uren gebruik geen onprettig gevoel krijgt.
    Geloof me -ik heb ze al een tijdje- marketing bla! Desalniettemin een prettige koptelefoon. Mag ook wel voor dat bedrag.

    B&W verkoopt inmiddels ook in ears met een gimmick. Ook voor een B&W prijs 😉

    De iphone over de Zeppelin blijft een conversation piece in huis 🙂
    Geluid is echter te veel bas en is niet toon instelbaar.

  10. @Tycho Klein Severt: De studio versie is bedoelt om puur sound te leveren, bij de monster beats versie is de bass versterkt

  11. Origineel geplaatst door Tycho Klein Severt
    Ik heb me Dr. Dre’s studio uit amerika gehaald 2 jaar geleden voor de hype en vind de bas zelf niet te erg aanwezig.
    Ik hou heel erg van B&W echt superieur geluid leveren ze maar die P5 valt heel erg tegen ben wel benieuwd naar de P3!

    Waarschijnlijk ben je een beetje een basshead. Ik houd ook echt van het B&W geluid – ik heb een paar B&W 684 speakers hier in de kamer staat waar onwaarschijnlijk mooie bas uit komt rollen (héérlijk met Pinch & Shackleton). Daarvoor heb ik jarenlang ander B&W boxen gehad, die ook voor hun prijs (en tijd) erg goede basweergave hadden.

    De P5 heb ik echter indertijd geprobeerd en teruggestuurd, de bassen waren namelijk slechter dan die van mijn Sennheiser PX100 en PX200. En voor 5 tot 10 keer de prijs wil ik wel dat het geluid verbetert, niet alleen het midden en hoog!
    Boxen en koptelefoons worden door twee hele verschillende B&W divisies gemaakt en delen alleen de website en het merkje, dat werd me toen wel duidelijk.
    Daarnaast zit de P5 niet lekker in combinatie met een bril, doordat ze zo klemvast om je oren zitten word je bril weggeduwt.

  12. ik ben anders ook zeer tevreden met mijn bose on ear t.w.v. 199euro! prachtige klank voor o.a. Klassiek, Jazz … zeer mooie balans deze koptelefoon

  13. Na beats-shit monster (echt monsters) heb ik zelf de c5 en heb nog nooit zulke goede inears gehad! Ze zitten als gegoten, nooit los of eruit gevallen. Aanrader voor de audioliefhebber.

  14. Moet geleverd worden met vervangbare kabels. En kabels moeten voor een zeer scherpe prijs geleverd worden!! Das een stuk service dat bij zo’n prijskaartje hoort!! Zo niet DSM hou ik m’n €200 op m’n spaar rek!!

  15. Origineel geplaatst door Droogstoppel
    De P5 heb ik echter indertijd geprobeerd en teruggestuurd, de bassen waren namelijk slechter dan die van mijn Sennheiser PX100 en PX200. En voor 5 tot 10 keer de prijs wil ik wel dat het geluid verbetert, niet alleen het midden en hoog!
    Boxen en koptelefoons worden door twee hele verschillende B&W divisies gemaakt en delen alleen de website en het merkje, dat werd me toen wel duidelijk.
    Daarnaast zit de P5 niet lekker in combinatie met een bril, doordat ze zo klemvast om je oren zitten word je bril weggeduwt.

    Je weet met dit speaker verleden toch ook dat inspelen heel belangrijk is….. Dit geldt allerminst ook voor koptelefoons… Audio is net als smaak, en is dus erg subjectief, maar heb een boel koptelefoons op deze audiofiele oren gehad… maar niets van onder de €2400,- heeft de B&W P5 kunnen overtreffen tot nu…

  16. Ik ben ook erg tevreden over de bose on ear mooi helder geluid, geen super bas maar gewoon een mooi geluid.
    Dat hele beats gedoe, ik vind die dingen maar niks met die Bas hoor je de muziek geeneens.

  17. Ik heb de P5, C5, Zeppelin Air en MM-1’s en ga de mini theatre binnenkort bestellen maar ik vind deze P3 commerciëler ogen (20€ duurder dan de oortjes). Dit is toch geen volwaardige opvolger/alternatief voor de P5 maar slechts een goedkopere versie? Vinden jullie dit ook of ben ik de enige die vreest voor een commercialisering van het bedrijf? (Ik vind één van elke soort gewoon genoeg en overzichtelijker.. er kan slechts 1 de beste zijn (zeker wanneer ze zeggen: “the drive units are designed from the ground up”) Hoe kan ik nu zeker weten als klant welke het beste geluid levert wanneer ze beiden een andere drive unit hebben?)

  18. Ik kijk erg naar dit model uit, altijd goede ervaring met B&W. Trouwens hier een goede youtube review van de P3

  19. Ben in het bezit van de P5.
    Ik heb deze getest met een Ipod Classic en een Nano.
    Deze twee Apple devices zijn geen goede match met de P5.
    Geluidskwaliteit is redelijk, maar doen de uitstekende P5 tekort.

    Ik gebruik nu een Salsa Clip plus met Rockbox software, die meer van de kwaliteiten van de P5 naar boven brengen.
    Bovengenoemde device klinkt veel beter, en is veel goedkoper.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.