Bowers & Wilkins P3 wordt goedkoper alternatief voor P5 headsets

Bowers & Wilkins brengt de P3 uit, oordoppen voor muziekliefhebbers die voor een breed aanbod van muziek geschikt zijn. Ze zijn een budgetoplossing ten opzichte van de immens populaire P5.

bowers wilkins p3Bowers & Wilkins maakt prijzige headsets die door de liefhebbers worden gewaardeerd om hun mooie afwerking en dito geluid. De B&W P5 zie je in alle Apple Stores hangen, zowel in wit als zwart. Deze zomer komt er een nieuwe headset op de markt met de P3. In de Amerikaanse Apple Store zal de P3 te koop zijn voor 199 dollar, wat in Europa waarschijnlijk zo’n 199 euro zal betekenen.


Bowers & Wilkins heeft speciaal materiaal laten ontwikkelen, waardoor de geluidsinterferentie zo laag mogelijk is. Ook zit er geheugenschuim in, zodat de oorschelpen goed aansluiten op je oor. De fabrikant beweert dat je zelfs na uren gebruik geen onprettig gevoel krijgt. Wel sluiten de doppen je oren niet volledig af.

p3 bowers wilkinsTijdens het fietsen kan dat prettig zijn, omdat je het verkeer nog hoort, maar als je in de trein zoveel mogelijk geluid wilt buitensluiten, dan kun je beter in-ear oordopjes nemen.

Er zijn nieuwe drivers ontworpen voor deze compacter uitgevoerde oordoppen, waardoor de P3 niet zomaar als een gekrompen versie op de P5 kan worden beschouwd. De metalen onderdelen zijn van aluminium gemaakt. Heb je liever een plastic uiterlijk en hou je van bas, dan zijn de Monster Beats van Dr. Dre een betere keuze. Hou je van een luxe uitstraling en heb je een brede muzieksmaak, dan is Bowers & Wilkins het stijlvollere alternatief. De headset is speciaal aangepast voor de iPhone, want naast het standaardkabeltje krijg je er een apart kabeltje met telefoon/remote-knoppen bij.

De B&W P3 ligt vanaf juni in de winkel en is verkrijgbaar in zwart of wit. Je kunt ze opvouwen en meenemen in een meegeleverde hard-case.

bowers-wilkins-p3-headphones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.