Reacties voor: Bowers & Wilkins kondigt eerste koptelefoon P5 Mobile Hi-Fi aan

Bowers & Wilkins hebben voor het eerst een koptelefoon aangekondigd, de P5 Mobile Hi-Fi. Deze koptelefoon is voorzien van Nieuwzeelands schapenleer en levert passieve geluidsonderdrukking.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik hou zeker van kwaliteit geluid, maar ik koop toch liever voor een lagere prijs waarvan de kwaliteit gewoon van gemiddeld is.
    Tikfout aangepast, dankjewel.

  2. I just love the B&W products, i also bought myself the Zeppelin and haven’t regretted it.
    I do have questions with the power of this headphone and the soundquality it will have, not because of the quality of the headphone but because it will be used on the iPhone without a preamp… hope it won’t be short of power for some decent B&W sound.

  3. Ben al ontzettend blij met mn zeppelin, ben erg benieuwd naar dit product, de kwaliteit zal zeker weer super zijn! 😀

  4. @dannyy: Hollander

  5. “Bowers & Wilkins werd bekend door de Zeppelin”

    Het is jullie natuurlijk vergeven omdat jullie ons van prima iPhone-nieuws voorzien, maar Bowers & Wilkins (B&W) is al heel lang een erg bekende naam onder iedereen die maar een beetje van audio houdt. Met name de 800 series van hun luidsprekers is toch wel legendarisch te noemen.

    Jammer genoeg mag je hier niet linken, maar google even op “b&w 800 series” en zal zien wat ik bedoel…

  6. B&W natuurlijk een van de betere merken in de hifi wereld.
    Ben alleen benieuwd of een hoofdtelefoon als deze van zulke goede kwaliteit (ga ik van uit) niet overkill gaat worden voor een iPhone..

  7. Als die Zeppelin al €600 kostte? Dan gaat dit volgens mij ook geen laag prijsje hebbe.
    Ik heb een WeSC koptelefoon en ben daar super content van! €55 en super kwaliteit van geluid. En daar hoor je bijna niets meer van wat er rondom u gebeurt, wat ik een pluspunt vind!

  8. Ik snap niet wat er HIFI aan mp3 kan zijn. Ik zou geen dure HIFI apparatuur aanschaffen voor iets wat waarvan de afgespeelde muziek niet zelf van superieure kwaliteit is (of iig beter dan mp3)

  9. Ik ben nog aant sparen voor die zeppelin.

  10. Origineel geplaatst door Peter
    Ik snap niet wat er HIFI aan mp3 kan zijn. Ik zou geen dure HIFI apparatuur aanschaffen voor iets wat waarvan de afgespeelde muziek niet zelf van superieure kwaliteit is (of iig beter dan mp3)

    Je kunt ook Apple Lossless (ALAC) op je iPhone zetten natuurlijk :).

  11. als je de hele dag met je kop achter iPhoneclub zit ken je B&W miss idd alleen daar van, maar ze zijn echt al jaren producent van een hele reeks high end audio producten waar de echte audiofiel van smelt:P

    maar als een echte hollander als ik ben ben ik wel bang dat deze schreeuwend duur zal worden. waarschijnlijk overstijgt dit de prijs van de Beats by Dr. Dre. en dat is toch zeker niet de minste

  12. Ik hoop maar dat ze er een fatsoenlijke plug opzetten. Sennheiser heeft ook een hele mooie iPhone koptelefoon, maar met een rechte plug. Mijn ervaring is dat boven zo’n rechte plug binnen een jaar een draadbreuk optreedt, omdat de iPhone scheefzakt in je jaszak en dan het snoer boven de stekker steeds op dezelfde plek belast.

    Met een gewone koptelefoon kan je er dan nog een nieuwe plug op solderen, maar dat zie ik me met een audio + microfoon snoer niet zo snel doen.

    Dus: B&W, een haakse stekker graag, dan heb je er een klant bij.

  13. Origineel geplaatst door fraqture
    Origineel geplaatst door PeterIk snap niet wat er HIFI aan mp3 kan zijn. Ik zou geen dure HIFI apparatuur aanschaffen voor iets wat waarvan de afgespeelde muziek niet zelf van superieure kwaliteit is (of iig beter dan mp3)Je kunt ook Apple Lossless (ALAC) op je iPhone zetten natuurlijk .

    Of een betere mp3 encoder gebruiken: LAME. Vrijwel niet te onderscheiden van het origineel, en echt niet te onderscheiden van het origineel als je in/op tram/trein/fiets/school/kantoor zit met omgevingslawaai.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.