Bowers & Wilkins kondigt eerste koptelefoon P5 Mobile Hi-Fi aan

Bowers & Wilkins hebben voor het eerst een koptelefoon aangekondigd, de P5 Mobile Hi-Fi. Deze koptelefoon is voorzien van Nieuwzeelands schapenleer en levert passieve geluidsonderdrukking.

bowers wilkinsBowers & Wilkins werd bekend door de Zeppelin, een gigantische speaker die (bijna) iedereen wel in huis wilde hebben, ware het niet dat het prijskaartje van €600 niet voor iedereen is weggelegd. De fabrikant heeft nu voor het eerst een koptelefoon aangekondigd, de P5 Mobile Hi-Fi.


Het accessoire is bedoeld voor de iPhone, iPod en diverse mp3-spelers en belooft een zo natuurlijk mogelijk geluid. Kunstmatig verbeterde bas of treble gaat volgens Bowers & Wilkins snel vermoeien als je langere tijd aan het luisteren bent. Daarom zorgt de P5 voor een geluid dat zo dicht mogelijk bij het origineel van de opname blijft. Dat zeggen veel fabrikanten, dus we zijn benieuwd of de P5 Mobile Hi-Fi dat straks in de praktijk zal bewijzen.

De prijs van de headphone is nog niet bekendgemaakt, maar het zal net als de Zeppelin niet goedkoop zijn. B&W spreekt van een luxeproduct met oorschelpen van Nieuwzeelands schapenleer en passieve geluidsisolatie, waarbij je nog wel hoort wat er om je heen gebeurt. De kabel is goedgekeurd door Apple en bevat in-line bedieningsknoppen en een microfoon.

bowers headset

Meer info: Bowers & Wilkins
Via: Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2009, 18:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen bowers & wilkins, muziek, zeppelin
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.