Gigabyte brengt BIOS-update uit voor iPhone-synchronisatieprobleem

Gigabyte heeft een BIOS-update uitgebracht voor hun moederborden met Intel P55 chipset. Die update moet een probleem oplossen die Windows 7-gebruikers hebben met synchroniseren van hun iPhone.

intel p55Moederbordfabrikant Gigabyte heeft een BIOS-update uitgebracht waarmee het synchronisatieprobleem voor een deel van de gebruikers is opgelost. Zoals we eerder al hebben besproken levert Intel’s nieuwste middenklasse chipset problemen op bij het synchroniseren van een iPhone op Windows 7-computers. Het gaat om de P55 Express met Core i5 en i7. Gigabyte is één van de fabrikanten die deze chip op hun moederbord gebruiken. ASUS en MSI zijn de andere twee. Voor de ASUS-moederborden is er al wel een (niet-officiële) BIOS-fix uit, die wisselend succes oplevert.

Gigabyte’s BIOS-update is bedoeld voor de hieronder afgebeelde GA-P55-UD4P en dus niet te installeren als je een ander moederbord gebruikt. Zie voor eerdere berichtgeving: melding van het probleem en Intel gaat synchronisatieprobleem aanpakken.

gigabyte moederbord

Via: PCWorld
Downloaden: Gigabyte-website

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2009, 14:09
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.