Bose QuietComfort 45 vrouw

Reacties voor: Bose QuietComfort 45 biedt verbeterde ruisonderdrukking

Nu ook met transparantiemodus
Zoek je een goede hoofdtelefoon die goedkoper is dan de AirPods Max van Apple? Dan is de Bose QuietComfort 45 een nieuwe kanshebber. Na meermaals te zijn uitgelekt zijn ze nu officieel aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Hmm hoe zou zich dit verhouden tot de 700? Of blijft dat het luxe model met de touch bediening en 11 ruisonderdrukking modi?

  2. Origineel geplaatst door Gany
    Hmm hoe zou zich dit verhouden tot de 700? Of blijft dat het luxe model met de touch bediening en 11 ruisonderdrukking modi?

    Goede vraag! Wil ik ook weten!!

  3. Geweldige timing. De oorschelpen van m’n CQ 35 II vallen bijna uit elkaar van ellende. Ik wilde deze laten vervangen, maar koop nu liever meteen een nieuwe

  4. Als ze bij de QC45 dezelfde oorschelpen gebruiken als bij de QC35 vind ik dat een gemist kans. Na twee jaar intensief gebruik vallen de kussentjes door het gebruik en natuurlijk zweten uit elkaar. En het is jammer dat deze niet eenvoudig te vervangen zijn. Snap niet waarom ze de kussentjes niet magnetisch vastzetten zodat ze eenvoudig los te klikken zijn.

  5. @Roy Senden: Hi Roy, zoek eens op youtube naar een instructiefilmpje want het vervangen is echt 10min werk. Heb het zelf laatst voor het eerst gedaan en voor €20 is je kop telefoon weer als nieuw.

  6. @Suzanne: Je kunt die kussentjes echt heel makkelijk zelf vervangen als je een instructiefilmpje volgt op youtube. Een setje kussentjes kost via amazon/bol etc volgens mij rond de €15-€20. Ik zou eerst eens testen of de verbetering echt het prijsverschil waard is.

  7. Origineel geplaatst door HP
    @Suzanne: Je kunt die kussentjes echt heel makkelijk zelf vervangen als je een instructiefilmpje volgt op youtube. Een setje kussentjes kost via amazon/bol etc volgens mij rond de €15-€20. Ik zou eerst eens testen of de verbetering echt het prijsverschil waard is.

    Ja ik weet het. Heb de kussens van m’n oude Bose ook zelf vervangen. Was idd zo klaar en niet duur. Maar ik zal eerst even testen of de upgrade écht nodig is inderdaad. Want het is veel geld. Bedankt voor de tip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.