BookBook-case

De BookBook voor de iPhone 6s (Plus) is de perfecte case voor Sinterklaas

Als Sinterklaas een iPhone 6s (Plus) heeft, dan Twelve South met de BookBook-case precies de hoes die zijn grote boek kan vervangen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

BookBook-case

Het grote boek van Sinterklaas is bijna net zo bekend als zijn rode mijter, maar in 2015 kan het natuurlijk een stuk praktischer. Met de BookBook-case voor de iPhone 6s behoudt de goedheiligman het klassieke uiterlijk van een leren boek, terwijl hij alle info gewoon op zijn iPhone kan zetten.


Twelve South heeft zijn best gedaan om de BookBook-case eruit te laten zien als een klassiek boek met een leren kaft dat al jaren in een kast staat.

Op de rug zijn wat versieringen aangebracht, zodat het geheel er nog meer uit komt te zien als een boek dat zomaar in de boekenkast van de Sint had kunnen staan.

Bekijk ook

Met de nieuwe Twelve South BookArc zet je elke MacBook rechtop

Twelve South heeft de vernieuwde BookArc aangekondigd, een aluminium houder om je MacBook rechtop naast een Mac of extern beeldscherm te zetten.

BookBook-case-iPhone-6s

Als je de leren kaft openslaat zul je zien dat er niet alleen plaats is voor je iPhone 6s, maar ook voor vier pasjes, je ID-kaart en wat briefgeld. De iPhone klik je vast in een frame van zacht plastic, dat je ook helemaal uit het boek kunt halen. Handig als je de iPhone bijvoorbeeld in een auto-houder wilt klikken en hem toch wilt blijven beschermen.

Extra pasje in iPhone 6s Plus BookBook

De BookBook-case voor de iPhone 6s Plus heeft door het extra grote formaat ook ruimte voor een extra pasje. Als je de BookBook-case omslaat, kun je de voorkant van de kaft ook gebruiken als standaard, zodat de iPhone 6s recht overeind kan blijven staan.

De BookBook-cases voor de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus zijn verkrijgbaar in de webshop van Twelve South of in de iCulture Shop (€59,99 voor de iPhone 6(s) en €69,99 voor de iPhone 6(s) Plus).

Bekijk ook

De beste iPhone-hoesjes en cases

Wat zijn de beste iPhone-hoesjes? Welke beschermhoezen en cases gebruiken we op de redactie van iCulture? Welke zijn aanraders en waarom? Je vindt het in dit overzicht van de beste iPhone-hoesjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.