iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 december 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 1 december 2015? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is Wereld Aids Dag en dat zien we ook terug in de App Store en bij Apple zelf. Ook is het vanaf vandaag mogelijk om online bestelde producten zelf op te halen in een Apple Store. Ander nieuws vandaag is onvrede van een ontwikkelaar over de Mac App Store en enkele nieuwe geruchten over de iPhone 6c en iPhone 7. Maar je leest nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps

  • Met SiriMote bedien je je Mac met de afstandsbediening van de nieuwe Apple TV. Geen idee waarom, maar het kan.
  • Ook enkele apps en games doen mee met Wereld Aids Dag, zoals Snapchat, Youtube en Instagram.
  • Adobe heeft een aantal van haar apps aangepast en voorzien van een update. Onder andere Photoshop heeft een grote nieuwe update gekregen. Ook is er een nieuwe app genaamd Fuse.
  • Ook Google heeft niet stil gezeten. Google Hangouts heeft bijvoorbeeld interactieve notificaties, waardoor je deze op je Apple Watch kunt beantwoorden.

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Real Racing 3 (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 8.0+) - Real Racing 3 heeft een flinke update gekregen. De game bevat nieuwe auto’s en nieuwe uitdagingen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fleur je foto’s op met leuke verjaardagsstickers en verstuur ze naar een jarige.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Google Chrome heeft nu 3D Touch en ondersteuning voor meer sneltoetsen via Bluetooth-toetsenborden.
  • Hipstamatic (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Hipstamatic heeft enkele bugs opgelost en heeft onder andere een nieuwe Recente Foto’s-album.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.