BookArc naast een Apple-scherm

Met de nieuwe Twelve South BookArc zet je elke MacBook rechtop

Twelve South heeft de vernieuwde BookArc aangekondigd, een aluminium houder om je MacBook rechtop naast een Mac of extern beeldscherm te zetten.

Twelve South BookArc in gebruik

Gebruik je je MacBook in combinatie met een extern scherm, dan ken je misschien al de BookArc van Twelve South. Dit is een aluminium houder waarmee je je MacBook rechtop naast je bureau kan zetten. Dat bespaart ruimte en het ziet er ook nog eens strak en professioneel uit. Twelve South heeft nu een nieuwe versie van de BookArc aangekondigd, die ook geschikt is voor de recent verschenen 12-inch MacBook.

BookArc naast een Apple-scherm

BookArc: voor elke recente MacBook

De nieuwe BookArc is ook geschikt voor de MacBook Air en MacBook Pro, met of zonder retinascherm. Hij is helemaal vervaardigd van aluminium, met dezelfde matte afwerking als de zilverkleurige MacBooks. De eerste versie van de BookArc dateert alweer uit 2009, dus het werd hoog tijd voor een nieuwere editie waarin elke huidige generatie MacBook past. Ongeacht of je een MacBook van 11-inch of 15-inch hebt: het past altijd dankzij de verwisselbare inzetstukken van siliconenmateriaal. De gebogen vorm is hetzelfde gebleven, maar de openingen voor de kabel zijn kleiner en minder opvallend geworden. Het enige wat we nu nog zouden willen hebben, is een opvolger van het Thunderbolt-scherm. Hallo, Apple?

BookArc op bureau

BookArc close-up

Nu al verkrijgbaar voor $49,99 via de website van Twelve South en binnenkort ongetwijfeld ook via allerlei Nederlandse accessoirehandels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2015, 18:39
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerp twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.