Boekhandel Verwijs vertrekt, verbouwing Apple Store Den Haag kan beginnen

Boekhandel Verwijs is vertrokken uit de Passage in Den Haag. De verbouwing van de Apple Store in Den Haag kan van start gaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

den haag apple store 1Boekhandel Verwijs heeft de boeken ingepakt en is vertrokken uit de Haagse Passage. De verbouwing van de winkelpanden op nummers 35, 39 en 45 is goedgekeurd, zo bleek al uit informatie bij de Gemeente Den Haag. De komende weken zal de verbouwing van start gaan. Officieel heeft Apple nog niet beaamd dat er een Apple Store in Den Haag komt, maar zoals een Apple-medewerker ons toevertrouwde: “Dit is openbare informatie”. Al sinds november is Apple op zoek naar nieuwe medewerkers voor “diverse locaties” in Nederland.

Na Amsterdam en Den Haag zou ook Haarlem kunnen volgen, al vinden wij die stad wat minder geloofwaardig.Tipgever en iPhoneclublezer @19charlie56 maakte onderstaande foto’s van de Passage in Den Haag. Voor de zaterdagkrant of een goed boek voor bij de open haard zul je vanaf nu een ander adres moeten zoeken.

den haag apple store 2

den haag apple store 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 21:44
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.