Reacties voor: Blippar-app herkent in welke auto jij rijdt

Blippar kan nu auto's herkennen: richt de Blippar-app op de auto en je krijgt bouwjaar, prijs, model en meer info te zien.
Lees het complete artikel → Blippar-app herkent in welke auto jij rijdt

Reacties: 5 reacties

  1. Een heel artikel met de conclusie: het werkt niet. Goed artikel!

  2. Waardeloze app ook. Als je het kenteken weet kan je die ook gewoon checken. Weet je ook alles van de auto

  3. Er komt ooit een tijd waarbij dit soort technieken feilloos zullen werken. Maar eerst verkoopt men dat aan legers, die zetten het op een drone of misschien wel een turrentbot en dan hopen wij mensen dat de software maker een echt goede app heeft gebouwd die feilloos herkent dat jij bij de ‘goede’ hoort…

  4. Vind het als ze nog beetje beter uitwerken zeer handig app.

  5. Origineel geplaatst door Nick
    Een heel artikel met de conclusie: het werkt niet. Goed artikel!

    We proberen dingen zoveel mogelijk zelf uit. Als dingen niet helemaal goed werken, melden we dat, zodat lezers weten dat ze niet de enige zijn als het niet goed blijkt te werken. Heel soms schrijven we ook over dingen die nog niet in Nederland goed werken, of toepassingen die de nabije toekomst laten zien (*kuch* augmented reality). Ik snap wel dat je, net als veel mensen, behoefte hebt aan dingen die extreem nuttig en direct bruikbaar zijn, maar als we daaraan toegeven zouden we alleen over oudere ‘proven’ technologie schrijven. De mix van praktisch en toekomst maakt het juist interessanter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.