Reacties voor: Blendle stopt met betalen voor losse artikelen

Blendle gaat niet langer nieuws- en tijdschriftartikelen per stuk aanbieden. In plaats daarvan moet je gebruik maken van Blendle Premium, voor een vast bedrag per maand. De
Lees het complete artikel → Blendle stopt met betalen voor losse artikelen

Reacties: 11 reacties

  1. Heel erg jammer, ik gebruik het niet genoeg om voor premium te gaan. Ben benieuwd wat ze met de rest van mijn tegoed doen.

  2. Geen goed teken. Die losse artikelen was nou juist wat het handig en speciaal maakte. Ik heb al Topics waar ik meer kan lezen dan waar ik tijd voor heb. Ik hoop dat ze het redden maar ik vrees het ergste.

  3. I’ll be THAT guy:

    RIP Blendle.
    Het enige unieke van je service de nek om (laten) draaien.

  4. Dat wordt de nekslag volgens mij. Ik kocht af en toe een artikel om te lezen. Gelukkig heb ik via m’n werk toegang tot verschillende krantenapps en is er verder via Nu.nl, RTL Nieuws en NOS genoeg nieuws te lezen.
    10 euro is echt teveel. Ik betaal met twee anderen geloof ik maar (ieder) 5 euro voor Netflix incl 4K. Voor heel veel content.

  5. Jammer, maar goed en dapper geprobeerd.
    Ik gebruikte het zelf uiteindelijk ook weinig. Ik heb nu wel premium 3 voor maanden tegen een aanbiedingsprijs. Dit ik gebruik ik wel regelmatig. Met name het luisteren naar artikelen (op de fiets) is een goede toevoeging. Alleen alweer 10 euro per maand voor een extra service (bovenop een krantenabonnement) vind ik te veel.
    Iets van 5 euro per maand zou beter zijn en dan hoef ik geen toegang tot alle tijdschriften maar alleen een goede dagelijkse selectie van artikelen, die ook worden voorgelezen.

  6. Ik wil juist zelf kunnen kiezen welk artikel ik wil lezen en welke bron. Nu gaat alsnog de computer een selectie voor je maken? Voor mij is dit niet meer interessant. Blendle zal zo niet het einde van het jaar halen. Wat vinden de journalisten van de kranten en bladen hiervan?

  7. Dan is het voor mij: einde Blendle.
    Jammer, losse artikelen vond ik juist de kracht van Blendle.

  8. Voor mij zal het ook einde blendle zijn. Ik kreeg laatst de mogelijkheid om mijn restant tegoed in te wisselen voor 3 maanden premium. Mijn tegoed was heel laag dus ik heb het geprobeerd. Ik merk dat ik te weinig tijd maak om artikelen te lezen. De luister functie is fijn. Maar het maandbedrag kan ik voor mijzelf niet verantwoorden.

  9. Fout. Ik heb Premium geprobeerd maar dan bepaalt Blendle wat ik wil lezen. Het “Bladeren” was juist hun kracht. Jammer.

  10. Gewoon weer naar de bibliotheek dus als je alle kranten weer doorbladeren.

    Alles komt weer terug in de mode… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.