Blendle Premium op de iPhone.

Reacties voor: Alle grote kranten weg uit Blendle: gebruik jij het nog? [poll]

Vanaf 1 april trekt DPG Media zich terug uit Blendle, de online krantenkiosk. Ooit was het een van de populairste apps op de iPhone, maar nu alle grote kranten zijn vertrokken is de toekomst van Blendle onzeker geworden.

Reacties: 11 reacties

  1. Dus 94% van de Nederlandse kranten zijn in handen van twee Belgische bedrijven. Best wel zorgwekkend eigenlijk.

  2. Ik heb het een jaar gehad was wel leuk maar werd steeds beperkter. Wel tot een mooie conclusie gekomen! Veel goede stukken, stukken die mij interesseren kwamen telkens van de zelfde krant. Ondertussen al een paar jaar abonnee op die krant; De Volkskrant

  3. Nee ik gebruik sowieso geen gecombineerde app, ik heb liever apart en open wel de telegraaf of AD eens soms.
    Ik hoef niet alles gebundeld in 1 app, werkt naar mijn idee gewoon niet fijn.

  4. Apple News lijkt mij geen goed alternatief denk teveel gericht op Amerika en ik denk dat gebruikers van droid of Micro soft, welke niks van Apple hebben en ook niks met Apple hebben geen Apple News / music /tv nemen

  5. Sinds dat ze de prijs per maand hebben ingevoerd m’n account opgezegd. Betalingen per artikel vond ik nog tot daaraan toe

  6. Toen ze overstapten naar het abonnement model was ik er klaar mee. De insteek van de app was goed, dit is gewoon ruk en het zoveelste abonnement in een rij waar geen einde aan komt. Klöpping heeft op tijd de boel verkocht en veel geld eraan verdiend. Jammer dat hij nu na het graaien nu de Joris goedzak gaat uithangen en rechtszaak aanspannen tegen het platform dat hem zo succesvol maakte.

  7. Enerzijds heb ik nooit iets in Blendle gezien (sinds mijn proefmaand, jaren geleden), omdat ik niet zelf kon bepalen, wat mij belangwekkend leek.

    Anderzijds biedt Readly wèl dagbladen, zij het buitenlandse, naast hoofdmoot tijdschriften.

    (Zelf snel ik zoveel koppen in RSS-feeds, dat ik nauwelijks aan die kranten toe kom.)

  8. Bijvoorbeeld nu heb ik wel de behoefte om de perspectieven op de oorlog van verschillende kanten te lezen. Hopelijk krijg ik dan een minder gekleurd beeld.

    Maar ik heb geen tijd en zin om continu 5 kranten te lezen of zo dus ik ga ook echt niet zoveel losse abonnementen afsluiten. En me alleen baseren op de gratis content lijkt me ook beperkend.

    Kortom. Ik wil een manier om makkelijk aan alle kranten te betalen waar ik artikelen van lees. Jammer dat dat er niet gekomen is.

  9. Gebruikte Blendle dagelijks toen je nog per artikel kon betalen. Om voor mij nog steeds onduidelijke redenen zijn ze daar helemaal mee gestopt indertijd. Kon volgens mij naast het abo model draaien, maar zal niet in de narrow minded? Opzet gepast hebben. Betalen wat je gebruikt

  10. Blendle is echt een fijne app met goede ingesproken artikelen in zowel de ochtend als de middag. Heb inmiddels als meer dan 2 jaar een abbo (met levenslange kortingsactie)

    Dus echt een aanrader om meer achtergrond en diepang te krijgen tijdens het woon-werk verkeer via de audio artikelen.

    Verder ook een goede mix tussen BE & NL artikelen inkl de tijdschriften.

    Zonder de Volkskrant missen er opeens wel veel artikelen en komt er echt een groot gat in de basis van de app. Eens kijken met welke kranten/artikelen ze dit gaan invullen. Mocht dit niet lukken zeggen we het abonnement ook op.

  11. Info uit de mail van 17.03.2022:

    Blendle en DPG Media
    De afgelopen weken is er veel in de media verschenen over onze samenwerking met DPG Media en een mogelijk vertrek van de DPG-titels op Blendle. Een datum van vertrek, welke titels er zouden verdwijnen en of we de samenwerking met DPG in enige vorm kunnen voortzetten is nu nog onduidelijk. We houden je graag op de hoogte van dit proces en sturen je een update als we je meer kunnen vertellen.

    Groet,
    Blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.