Reacties voor: Blendle komt toch als app naar iPhone en iPad

Blendle komt als app naar iPhone en iPad. Het platform waarin je betaalt voor losse krantenartikelen zou eerst alleen als website komen.
Lees het complete artikel → Blendle komt toch als app naar iPhone en iPad
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. En ik zit in de Bèta van Blendle 🙂

  2. En ik wil in de beta :’)

  3. Alhoewel ik niet zo’n krantenlezer ben, ook niet als het gedeeld wordt op Twitter, is het initiatief betrekkelijk geniaal. Alexander Klöpping noemt een (voor mij pijnlijk) herkenbaar voorbeeld: mensen die foto’s maken van artikelen en dat op Twitter/Facebook plaatsen. Dat is bewijs dat er vraag is naar zoiets als Blendle.

    Kwestie van tijd voordat grote uitgeverijen op de deur kloppen om het voor veel geld over te nemen. Had ik het maar bedacht. 😀

  4. Ik heb speciaal voor Blendle weer een iPad aangeschaft. Weg met de papieren krant en laat maar komen die opti-forma iPad app.

    Nu nog de komende 1,5 maand afwachten wanneer ik naar binnen mag…

  5. Origineel geplaatst door Terry
    Alhoewel ik niet zo’n krantenlezer ben, ook niet als het gedeeld wordt op Twitter, is het initiatief betrekkelijk geniaal. Alexander Klöpping noemt een (voor mij pijnlijk) herkenbaar voorbeeld: mensen die foto’s maken van artikelen en dat op Twitter/Facebook plaatsen. Dat is bewijs dat er vraag is naar zoiets als Blendle.

    Kwestie van tijd voordat grote uitgeverijen op de deur kloppen om het voor veel geld over te nemen. Had ik het maar bedacht. 😀

    En dan linken naar een artikel achter een paywall? Los van de kosten, moet je eerst de moeite doen van een betaling voordat je kunt lezen. Geef ik toch de voorkeur aan een foto.

  6. 15 jaar geleden ingeschreven voor de beta, dus mag hopen dat ze eindelijk eens aan het werk gaan 😉

  7. @Mauzze: nou volgens mij zijn ze heel hard aan het werk. Een nieuwe dienst als deze stamp je niet in 1 keer uit de grond 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.