iculture-biz
iCulture Biz

Robin Mobile introduceert onbeperkt zakelijk abonnement

Virtuele provider Robin Mobile biedt een zakelijk abonnement met onbeperkt internet, sms'en en bellen.

robin-mobile-logoProvider Robin Mobile heeft een zakelijk abonnement geïntroduceerd waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. Het abonnement lijkt grotendeels op de al bestaande consumentenabonnementen van Robin Mobile die ook onbeperkt gebruik van het netwerk beloven. Zakelijke abonnees hebben echter de keuze uit één abonnement, terwijl consumenten drie verschillende opties hebben. Een zakelijke gebruiker bij Robin Mobile betaalt altijd €39,95 per maand.

Het zakelijke Robin Mobile-abonnement biedt een internetsnelheid van 3,6Mbps. Dat is meer dan het gelijk geprijsde consumentenabonnement dat een maximumsnelheid van 2Mbps belooft. Deze snelheid ligt lager dan de hoger wordende 3G-snelheden bij andere operators. Robin Mobile biedt consumenten een maximumsnelheid van 8,2Mbps bij een abonnement van 50 euro per maand. Deze optie is er echter niet voor zakelijke abonnees.

Je krijgt bij Robin Mobile een onbeperkte databundel, wat betekent dat je maximumsnelheid niet gelijk wordt ingeperkt nadat je een bepaalde hoeveelheid data hebt verbruikt. De grootste internetverbruikers worden volgens Robin Mobile echter wel beperkt: gebruik je met het snelste privé-abonnement 8GB in één maand, dan wordt de snelheid verlaagd naar 2Mbps. Op deze manier voorkomt de operator misbruik van het aanbod. Robin Mobile is een virtuele provider die gebruikmaakt van het netwerk van KPN. Op het zijn internetgebruikers nog beperkt tot 3G en hebben ze geen 4G-toegang.

Meer informatie: Robin Mobile

Dit artikel is onderdeel van de reeks iCulture Biz, waarin we onderwerpen bespreken die voor zakelijke gebruikers interessant zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2014, 11:50
Categorie Providers
Onderwerpen iculture biz, robin mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.