Reacties voor: BlackBerry PlayBook snoept marktaandeel van iPad af in Canada na forse prijsverlaging

De BlackBerry PlayBook heeft een marktaandeel van vijftien procent in Canada en dit gaat ten koste van de iPad. Dit is vooral te wijten aan de forse prijsverlaging van RIM. De 7 inch BlackBerry-tablet wordt voor enkele honderden euro's minder verkocht.
Bert van Doorn -

Reacties: 6 reacties

  1. tja, als je ze voor nix weggeeft kan ik ook wel… hahaha

  2. Dat marktaandeel van die Playbook krijgt vast volgende maand een flinke dreun na de introductie van de iPad 3. Dan worden de kaarten opnieuw geschud. 🙂

  3. Ohw… trouwens, tekst invoeren met een blackberry telefoon. Lijkt me verdomd handig…. “sarcasme off”

  4. Ik heb zowel de playbook als de ipad en ik moet zeggen dat wbt gebruikers ervaring deze heel dicht tegen elkaar aan vind liggen.

    Het grootste probleem van de playbook blijft gewoon het minim aantal apps. Hopelijk wordt dat straks wat beter wanneer android apps geinstalleerd kunnen worden op OS 2.0.

  5. Origineel geplaatst door Rava
    Ik heb zowel de playbook als de ipad en ik moet zeggen dat wbt gebruikers ervaring deze heel dicht tegen elkaar aan vind liggen.Het grootste probleem van de playbook blijft gewoon het minim aantal apps. Hopelijk wordt dat straks wat beter wanneer android apps geinstalleerd kunnen worden op OS 2.0.

    RIM heeft al aangegeven dat OS 2 niet op oudere aparaten wordt uitgeleverd.. ….

  6. RIM heeft al aangegeven dat OS 2 niet op oudere aparaten wordt uitgeleverd.. ….

    Iets vd klok en de klepel… RIM heeft aangegeven dat BlackBerry 10 niet op de huidige smartphones gaat draaien. OS 2.0 is daarentegen gemaakt voor de PlayBook en daar kijk ik dan ook op 21 februari reikhalzend naar uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.