Reacties voor: BiteSMS krijgt thema’s en foto’s bij notificaties op lockscreen (jailbreak)

De jailbreaktweak biteSMS heeft een update gekregen, die je onder andere thema's laat gebruiken. Ook zie je voortaan foto's van contactpersonen naast een bericht op het lockscreen van de iPhone.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Heb deze app nooit meer teruggezet na de laatste ios update. Doe echt niks meer met sms.

  2. Deze app gebruikt ook gewoon iMessage als dat kan 🙂 Vind BiteSMS ideaal. Alleen wordt nu wel in het artikel de suggestie gewekt dat Quick Reply er pas sinds deze update in zit. Dat is natuurlijk niet het geval, Quick Reply is al één van de belangrijkste USP’s sinds BiteSMS gelanceerd werd en voor mij ongeveer de enige reden waarom ik BiteSMS destijds gekocht heb en tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier gebruik.

  3. Klopt, QR zat al sinds de lancering in de app. De reden dat ik het vaak gebruik en kocht destijds was omdat multitasking nog niet mogelijk was en als je antwoord op een smsje wilde geven heel de app stopte waar die mee bezig was. De officiële update nu is stabiel en werkt super op de iPad en iPhone! Zeker een meerwaarde icm iMessage.

  4. In welke bron zit BiteSMS? Of heb ik dat nou gewoon over t hoofd gezien?

  5. Gebruik m al een tijdje. Werkt idd ook met iMessage.
    Meest unieke feature (persoonlijk) is de scheduled sms! Nooit meer te laat berichtje sturen voor verjaardagen (of doet iedereen dit tegenwoordig ook nog maar alleen via Facebook?)

  6. Mooie update, zal hem er gelijk op zetten.

    Wat ik zelf ook met veel plezier gebruik is ‘Quick reply for WhatsApp’. Dan heb je een soortgelijke QR voor alle WhatsApp berichten. Dan kun je QR tenminste voor alle berichten gebruiken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.