Hi Voicemail: voicemail in willekeurige volgorde beluisteren met nieuwe iPhone-app (Update: offine)

KPN Hi heeft de Hi Voicemail-app uitgebracht, waarmee je visual voicemail bij Hi kunt gebruiken. Je kunt de voicemailberichten in willekeurige volgorde beluisteren en per contact een boodschap inspreken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hi voicemail appHi heeft een aparte iPhone-app uitgebracht om je voicemail te beluisteren. Daardoor wordt het mogelijk om een soort visual voicemail te gebruiken, zoals klanten van T-Mobile al gewend zijn. Het betekent dat je je voicemails niet in een vaste volgorde hoeft te beluisteren, maar een lijst krijgt met binnengekomen boodschappen. Bij elk bericht staat het nummer en eventueel de contactpersoon. Je bepaalt zelf in welke volgorde je de berichten wilt beluisteren en je kunt ze ook ongelezen weggooien. Door op de naam of het nummer te tappen beluister je het bericht.

kpn hi iphoneJe kunt daarna terugbellen of een sms versturen naar de contactpersoon. De voicemails worden een halfjaar bewaard. Het beluisteren kost niets: geen belminuten en ook geen MB’s aan data. Eén van de leukere functies is dat je zelf een begroeting kunt inspreken, die per contact verschillend mag zijn. Zo kun je voor je vrienden of je geliefde een grappige boodschap inspreken en voor alle andere contactpersonen een zakelijke tekst.

De app is een alternatief voor het voicemailmenu (1233), dat volgens Hi nogal traag is. Het beluisteren van voicemail via de app gaat sneller en is handiger. Om de app te kunnen gebruiken heb je een KPN Hi-abonnement en een Mijn Hi-account nodig.

Downloaden: Hi Voicemail (gratis)


Update 13:30 uur: Hi Voicemail is inmiddels weer offline gehaald door Hi. De oorzaak zouden problemen met de app zijn.
Hi Voicemail - problemen

Hieronder kun je de verklaring van @HI_Webcare lezen.

Uitleg van HI Webcare

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 15:04
Categorie Providers
Onderwerp voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.