Reacties voor: Avondje bioscoop? Zet met Unlimited Fans je zaal-, rij- en stoelnummer op je Apple Watch

Als je vaak naar de bioscoop gaat, is Unlimited Fans een handige app. Met deze app zet je alle benodigde info op je Apple Watch-wijzerplaat, zodat je alle info bij je in de buurt hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Het is alleen jammer dan ze vaak in de zaal zelf (bij pathe) je kaartje nog willen zien om te voorkomen dat je na de eerste film nog een tweede zaal inloopt. En als ik dat kaartje pas in de zaal kan weggooien is de hele meerwaarde van deze app verdwenen. 🙁

  2. Je kan toch ook direct tickets in wallet zetten? Geeft dan ook alle gegevens weer.

  3. Dan is dat bij Vue cinema beter geregeld. Gewoon in de app alles regelen. Niks kaartje.

  4. @Donovanaray:

    In de native Pathé app worden de kaartjes ook opgeslagen en die kunnen gewoon worden uitgelezen in de bioscoop, met scanners. Ik heb dit al een paar keer zo gedaan. Maar wellicht doen nog niet alle Pathé locaties dit zo.

  5. In Pathé Breda scannen ze gewoon de QR code vanuit Wallet of de Pathé app zelf.. Totaal overbodig om eerst de papieren kaartjes af te halen..

  6. Tegenwoordig kun je doorlopen zonder een ticket af te halen. Nog niet zelf geprobeerd, maar zou geen probleem meer moeten zijn. Ze hebben bij de Munt een speciale wachtrij/rode loper ervoor uitgelegd onlangs. Misschien even met Pathe contact opnemen hoe het nou precies zit en dat aanvullen in het artikel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.