Reacties voor: Met deze bloempot denk je dagelijks aan een dierbare overledene

Met de Bios Incube kun je een plantje kweken op de as van een dierbare overledene. Sensoren en een bijbehorende iPhone-app zorgen dat het kweekproject niet kan mislukken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind vooral de prijs poëtisch 🤑

  2. Nou ja, ik vind het nogal apathisch. Het is meer een hebbeding voor de nabestaande dan echt iets bijzonders voor de overledene. Ik wil de reactie van mijn grootouders wel zien als ik ze vertel dat ik hun urnstatus straks met mijn iPhone kan checken. Hopelijk heeft de ontwikkelaar ook aan een extensie gedacht, ik wil het immers wel aan mijn followers sharen! In ieder geval leidt het wel af.

  3. Echt een erg leuk graf

  4. Nou ik heb eentje gekocht… Nu maar wachten op een sterfgeval.

  5. Volgens mij is alle voeding uit de as nadat je gecremeerd bent en is het meer een gedenkteken voor je. Wat als uiteindelijk je plantje toch doodgaat, omdat je geen groene vingers hebt? Gooi je het dan weg?

  6. De Bios Incube is een product voor een kleine doelgroep. Een iets goedkopere oplossing is de Bios Urn op zich. Met een zaailing om mee te beginnen, is de kans aanzienlijk groter dat er een mooie sterke boom of struik groeit met de crematie-as als natuurlijke herinnering aan de overledene.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.