PhotoFast geheugenkaartlezer

PhotoFast maakt ‘s werelds kleinste microSD-kaartlezer voor de iPhone

PhotoFast heeft een extreem kleine geheugenkaartlezer voor microSD-kaartjes gemaakt, voor mensen die extra opslag nodig hebben. Maar wat kun je ermee?

Er zijn geheugensticks die je op de Lightning-poort van de iPhone kunt aansluiten, maar meestal zijn die zo groot als een pakje kauwgom. Dat het ook kleiner kan laat PhotoFast zien: deze fabrikant heeft een geheugenkaartlezer voor microSD-kaartjes uitgebracht, waarmee je zelf bepaalt hoeveel extra geheugen je erin steekt.

PhotoFast CR-8800 geheugenkaartlezer

PhotoFast geheugenkaartlezer voor iPhone

Zo’n geheugenkaartlezer kan handig zijn voor mensen die te weinig opslagruimte op hun iPhone hebben, maar geen zin hebben of niet de financiële middelen hebben om een ander toestel te kopen. Het is ook handig voor mensen die moeite hebben om mediabestanden over te zetten van een computer naar de iPhone en omgekeerd. Of voor mensen die fotograferen en de foto’s van de camera op hun iPhone of iPad willen importeren. De PhotoFast CR-8800 is te gebruiken in combinatie met de i-FlashDrive ONE-app voor iOS en kost €49,99.

PhotoFast geheugenkaartlezer

Bij het aansluiten zie je meteen alle bestanden die op de geheugenkaart staan. Je kunt de geheugenkaartlezer ook gebruiken om backups te maken van foto’s en andere mediabestanden, zonder dat je verbinding hoeft te maken met internet. Op die manier kan het ook handig zijn om foto’s veilig op te slaan als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Een microSD-kaartje neemt geen ruimte in en de PhotoFast-lezer is ook makkelijk weg te stoppen in het kleinste opbergzakje van je spijkerbroek. Nog een ander idee: gebruik de geheugenkaartlezer om audio-opnames te maken als je bijvoorbeeld een studie volgt of regelmatig mensen moet interviewen.

PhotoFast lezerVerkrijgbaar via distributeurs van DigiTrading. Of het echt ‘s werelds kleinste geheugenkaartlezer is, is lastig te bewijzen. In ieder geval is ‘ie klein genoeg om in een vakantiekoffer te steken of altijd op zak te hebben voor momentjes dat je extra opslag nodig hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2016, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerp geheugenkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.