Reacties voor: Biografie Steve Jobs ligt voor 4,95 euro bij Action-winkels

Action heeft de biografie van Steve Jobs in de koopjesbak gegooid. Voor 4,95 euro koop je de officiële biografie, geschreven door Walter Isaacson. Eerder verkocht Action de biografie al voor 5,95 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Toch maar eens halen dan

  2. Oud nieuw had hem al lang van action

  3. Is ook het geval in België. 😉

  4. Maandag maar even halen dan 🙂

  5. Jammer dat het in de action terecht moet komen.
    Ik heb hem (in de originele taal) gelezen en het is gewoon echt een goed boek… geen 5 euro boek!

    Vond het de prijs meer dan waard (en niet omdat ik een apple fanboy ben of wat dan ook…)

  6. LET OP! Deze biografie is niet het zelfde als die we kennen. Deze is kleiner, lichter en van een soort dun krantenpapier gemaakt. Bij lange na niet dezelfde kwaliteit dus

  7. Dat viel me 2 maanden geleden al op. Toen lag dit, overigens prima boek om te lezen al in de koopjeshoek voor 5 euro.

  8. @Robbin: Hij lag tot gisteren voor €5,95 bij Action. Nu dus €4,95 (zie ook artikel). Scheelt toch weer een euro, want voor €5,95 raakten ze de voorraad niet kwijt.

  9. Yes, ook maar even waxstrips halen zie ik wel! 😉

  10. @Florian: Het boek is exact gelijk aan de originele versie, dus mag ik vragen waarop jij deze opmerking baseert?

  11. @Bram Wittendorp: Gisteren bij de Action in Apeldoorn gezien en gevoeld. Ik heb de ‘normale’ versie thuis. En ze zijn echt niet t zelfde. Miss zijn er meerdere versies in omloop bij de Action?

  12. En nu is het slechts wachten op de producten van Apple die in de bakken van de Action zijn aan te treffen. Met de lifecycle van Apple’s producten kan dat nooit lang duren….

  13. @Florian: Ik werk bij Action en bij mijn weten voelt het boek gelijk aan( heb het orignele boek ook thuis), in principe komen alle boeken gewoon vanaf de uitgeverij en ik kan me niet voorstellen dat die twee versies in omloop heeft.

  14. Origineel geplaatst door Florian
    Gisteren bij de Action in Apeldoorn gezien en gevoeld. Ik heb de ‘normale’ versie thuis. En ze zijn echt niet t zelfde. Miss zijn er meerdere versies in omloop bij de Action? @Bram Wittendorp:

    Grappig ik heb beide versies gezien (ik de versie van bruna) en die van action zijn van hetzelfde kwaliteit hoor.

    Alleen de orginele VS versie lijkt wat steviger, verder ook hetzelfde, omdat het ineens goedkoper is betekend het niet dat dat ook helemaal het geval is, het is hetzelfde ding voor minder.

  15. @Patryk: Ik zal ff kijken of ik morgen tijd heb een vergelijkingsfoto te maken

  16. Ooit eens de Engelse digitale versie gekocht maar nooit gelezen. Nu deze maar eens ff goedkoop op de kop tikken, de kwaliteit maakt me geen zak uit maar je moet ervoor naar de action, dat lijkt me vervelender 🙂

  17. Vreemd deze actie, want stunten met boekenprijzen mag helemaal niet in Nederland, dat is een economisch delict.

  18. @Vincent: zoals je in het eigen geplaatste Wikipedia linkje kunt lezen kan deze beperking na 1 jaar door de uitgeverij worden verwijderd. Het boek is meer dan 1 jaar oud en dus heeft de uitgever waarschijnlijk voor de prijsverlaging gekozen.

  19. Origineel geplaatst door Lebby
    “Scheelt toch weer een euro, want voor €5,95 raakten ze de voorraad niet kwijt.” Neeeeeeeee !!! Dus er zijn mensen die… Ik schaam me voor deze verschijningsvorm van leven.

    Dat heet nou crisis…..

  20. Origineel geplaatst door Lebby
    “Scheelt toch weer een euro, want voor €5,95 raakten ze de voorraad niet kwijt.” Neeeeeeeee !!! Dus er zijn mensen die… Ik schaam me voor deze verschijningsvorm van leven.

    Ik denk dat ze gigantisch hebben besteld en ingeslagen, omdat er altijd meer verwacht wordt van de Steve en Apple hype.

  21. Ik wacht wel ff tot ie 3,95 is

  22. Origineel geplaatst door Lebby
    “Scheelt toch weer een euro, want voor €5,95 raakten ze de voorraad niet kwijt.”
    Neeeeeeeee !!!
    Dus er zijn mensen die…
    Ik schaam me voor deze verschijningsvorm van leven.

    Het zal heus niet alleen vanwege de prijs zijn, dat ze de voorraad niet slijten. Maar een (iets) lagere prijs is voor hun misschien net voldoende om het restant weg te werken. Kan me niet voorstellen dat mensen hem er anders voor zouden laten liggen.

  23. Origineel geplaatst door Florian
    LET OP! Deze biografie is niet het zelfde als die we kennen. Deze is kleiner, lichter en van een soort dun krantenpapier gemaakt. Bij lange na niet dezelfde kwaliteit dus

    Het gaat toch om de inhoud, niet de vorm? Oh, silly me. ‘lichter en een dun soort krantenpapier’. Dat degradeert de boodschap natuurlijk net zo hard. Unless it is printed on 120+ gr paper, Apple does not approve the message. LOL.

  24. In Den Haag centrum al uitverkocht helaas

  25. Heb hem al een tijdje geleden bij de Action gekocht, alleen was hij toen een euro duurder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.