Biografie Steve Jobs ligt voor 4,95 euro bij Action-winkels

Action heeft de biografie van Steve Jobs in de koopjesbak gegooid. Voor 4,95 euro koop je de officiële biografie, geschreven door Walter Isaacson. Eerder verkocht Action de biografie al voor 5,95 euro.

biografie-steve-jobs-actionArme Steve Jobs… in de koopjesbak van de nette boekhandel De Slegte terechtkomen is nog te verkroppen. Maar de biografie van Steve Jobs ligt nu al voor de tweede keer in de koopjesbakken bij de Action, tussen de zingende papegaaien en kunstplanten van 99 cent. In februari en maart bood Action de biografie al tweemaal voor €5,95 aan, maar blijkbaar lukte het bij die prijs niet om van de voorraad af te komen. Aanstaande week probeert Action het opnieuw met een prijsdoorbraak: je betaalt €4,95 voor de officiële biografie van Steve Jobs. Ter vergelijking: bij de online boekhandels van Bol.com, Bruna en AKO betaal je €15 voor de paperbackeditie, maar die is wel van iets beter papier gemaakt. Het budgetmodel van de Action lijkt gemaakt van scheurkalenderpapier. Het gaat daarbij om de Nederlandstalige uitgave, die door de echte Apple-kenners niet zo goed werd ontvangen omdat de te letterlijk vertaalde uitspraken soms wat geforceerd klinken.

De Engelstalige versie van het boek werd genomineerd voor de 2012 Financial Times and Goldman Sachs Business Book of the Year. Die verkiezing werd overigens gewonnen door Steve Coll’s boek over ExxonMobil, maar dat mag de pret niet drukken. ‘Steve Jobs – de biografie’ is nog steeds een indrukwekkend boek, waarin Walter Isaacson de geniale en minder prettige kanten van Steve Jobs boven water probeert te krijgen aan de hand van interviews.

De biografie heeft heel wat nieuwe inzichten over de persoon Steve Jobs opgeleverd en heeft auteur Walter Isaacson een celebrity-status opgeleverd: overal waar de man komt, willen mensen weten “hoe dat nou was, de laatste maanden met Steve Jobs rondhangen”.

Vanaf maandagochtend 9:00 uur voor €4,95 af te halen bij Action-winkels van Aalsmeer tot Zwolle. Tipgever Bas maakte een foto van het reclamekrantje van de koopjesknaller.

action-krantje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2013, 17:56
Categorie Apple
Onderwerpen biografie, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.