Reacties voor: BetterChrome voegt deelknop toe aan Chrome voor iOS (jailbreak)

De jailbreaktweak BetterChrome voegt een Share-knop aan Chrome voor iOS toe. Daarnaast kun je met de tweak ook webapplicaties op het beginscherm van je iPhone zetten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hoe kan het eigenlijk toegestaan zijn dat Apple je kan dwingen hun eigen browser te gebruiken? Bij Microsoft heeft dit tot flinke rechtzaken geleid.

  2. @Gys:

    Microsoft heeft een monopoliepositie, Apple niet. Ik denk dat hier de komende jaren nog wel een aantal rechtzaken over gaan komen, want je zou kunnen zeggen dat Apple ook een monopoliepositie aan het creëren is met hun ecosysteem.

  3. Ik heb via mn jb chrome als standaard browser ingesteld. Qua gebruikersgemak werkt Chrome veel lekkerder..

  4. Off topic:
    Van de week had ik ineens een virus/trojan te pakken op mijn iPhone. Kwam waarschijnlijk door een tweak uit een of andere repo. Maar desalniettemin nam dit dermate vormen aan dat ik alleen nog maar popups weg kon klikken die meteen weer terugkwamen. Hierdoor voelde ik me genoodzaakt om de jailbreak op te geven dus ben nu weer volledig ‘Apple proof’.

    Zijn er meer mensen bekend met virussen voor iOS?

  5. Ik had BetterChrome geïnstalleerd maar daarna kreeg ik popup meldingen van :

    http://www.socialrewards.co

    Gefeliciteerd!

    Jij bent vandaag de gelukkige gebruiker!

    Jij maakt nu kans om een splinternieuwe iPad te winnen!

    OK

    Daar bij starte hij ook steeds opnieuw op en kwam hij in de save mode.
    Ik heb de BetterChrome weer verwijderd en de iPhone gereset en het lijkt erop dat alles weer normaal is.
    Geen save mode en popups meer.

  6. Die popups kreeg ik ook, maar ook al had ik de meest recente tweaks verwijderd, het loste het probleem niet. De iPhone bleef volledig onwerkbaar. En aangezien hij voor mij meer is dan ‘een speeltje’ moet ik erop kunnen vertrouwen. En als er eenmaal zulke dingen gaan gebeuren bij een tot nu toe ‘veilig’ iOS dan is dat vertrouwen ver te zoeken. Draai nu een paar dagen weer ‘native’ Apple iOS en moet eerlijk bekennen dat ik, op wat kleine handige dingetjes na, de jailbreak niet echt mis. Dus voorlopig laat ik het zo, wel zo veilig. En over een tijdje komt iOS6 dan kan ik die er meteen opzetten zonder weer (te) lang te moeten wachten op een jailbreak…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.