BetterChrome voegt deelknop toe aan Chrome voor iOS (jailbreak)

De jailbreaktweak BetterChrome voegt een Share-knop aan Chrome voor iOS toe. Daarnaast kun je met de tweak ook webapplicaties op het beginscherm van je iPhone zetten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BetterChrome voor iPhoneDe nieuwe tweak BetterChrome voegt aan Chrome voor iOS een nieuwe Share-knop toe, waarmee je makkelijk een link kunt delen op Twitter, Facebook en Google+. De optie Add to Homescreen laat je een bladwijzer op het beginscherm van je iPhone te zetten. Chrome voor iOS staat inmiddels al een tijdje in de top 10 meest gedownloade iPhone-apps van de App Store. De browser mist een paar van Safari’s functies, zoals de mogelijkheid om hem als standaardbrowser te gebruiken, maar verschillende jailbreaktweaks proberen de browser op gelijke voet te krijgen.

BetterChrome voegt twee functies van Safari toe aan Google Chrome. Sinds iOS 5 kun je rechtstreeks vanuit Safari links op Twitter plaatsen, iets dat in iOS 6 ook zal werken met Facebook. In BetterChrome kun je een link delen met deze twee sociale netwerken en Google’s eigen Google+. De mogelijkheid om een webpagina op het beginscherm van je iPhone te zetten is vooral handig bij webapplicaties die je vaker gebruikt. Heb je een tweak zoals BrowserChooser geïnstalleerd, dan wordt de desbetreffende link ook in Chrome geopend.

BetterChrome is verkrijgbaar via de ModMyi repository voor 1 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chrome, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.