Reacties voor: Betrouwbare onderdelenhandelaar: ‘Apple werkt aan budget-iPhone’

ETrade Supply heeft gehoord dat Apple inderdaad aan een budget-iPhone werkt. Het bedrijf heeft nauwe banden met de productieketen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Jammer dat apple ten koste van de kwaliteit en duurzaamheid toch voor budget kiest. Verkoop gewoon dan de oudere modellen als budget phone.

    Gaat niet echt de goeie kant op met apple lijkt wel.

  2. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Jammer dat apple ten koste van de kwaliteit en duurzaamheid toch voor budget kiest. Verkoop gewoon dan de oudere modellen als budget phone.Gaat niet echt de goeie kant op met apple lijkt wel.

    Of juist wel!…

  3. Precies..of juist wel.
    Ten koste van kwaliteit en duurzaamheid?? De duurdere modellen staan nog steeds voor kwaliteit en duurzaamheid lijkt me hoor.
    Er zijn denk ik miljoenen die best wel iOS zouden willen en een product van Apple..maar het gewoon niet kunnen of willen betalen en dan maar voor Android kiezen.

    Deze groep kan Apple bedienen als ze een goedkopere toestel erbij maken.
    Wat Apple nu vaak doet is het oudste model nog wel verkopen, maar dan alleen met een 8GB versie..tja, logisch dat mensen dan alsnog voor Android kiezen waar ze 16 GB kunnen krijgen en ook met SD kaartjes kunnen werken.
    Allemaal afwegingen die mensen maken als ze een toestel kopen.

    Vind het een prima actie van Apple als ze het wel doen.

  4. Prima keuze lijkt me. gewoon 2 modellen verkopen, de buget-iphone en de high-end iphone(5).
    Dan de 4(s) schappen..

  5. Apple = premium niet goedkoop , goedkoop iphone = doei apple

  6. best goed maar, stel er zijn twee modellen wat zou dan het verschil zijn tussen de low-budhet en de gewone. Dan zou ik bijvoorbeeld de goedkopere halen vanwege het geld en dan wacht ik niet af tot dat ik genoeg geld heb voor een duurdere model. En uiteindelijk ga je er misschien wel spijt van krijgen of van gaan balen. En waarschijnlijk haalt iedereen dan het goedkopere model.

  7. @jeremy: er moet idd wel een merkbaar verschil tussen die 2 zitten, maar ook niet teveel dat de concurrentie die buget iphone omver blaast.

  8. iPod Nano, de witte MacBook, de iPad Mini waren goedkoop, maar toch kwalitatief goed/premium. Waarom denken velen dat Apple het bij de iPhone anders zal aanpakken?

  9. Volgens mij is die budgetversie er stiekem al, als je kijkt hoe de iPhone 4 gratis met abonnementen wordt meegeleverd.

  10. Wij gaan NIET mee in de goedekope versie! Wij hebben dat niet NODIG. Hahahahahahahhaha…….. Ze moeten wel willen ze hun marktaandeel en de aantallen niet nog verder achteruit zien lopen t.o.v. Samsung.

  11. @Mark: Met de witte macbook heb je dan wel gelijk,maar al de rest waar jij over spreekt zijn geen budgetmodellen.
    De ipad mini bijvoorbeeld is geen goedkopere ipad,gewoon een kleinere voor zij die de gewone versie te groot vinden (vooral bij vrouwen,de mini past lekker in d’r handtas ๐Ÿ˜› ).
    Het is dan normaal dat deze goedkoper is,want hij is kleiner..
    Ik ben ervan overtuigd dat Apple het tot een geslaagd einde zal brengen,mochten ze kiezen van deze weg op te gaan.
    Maar ben toch ook wel benieuwd waar dan de verschillen zullen liggen want bij de witte macbook was er buiten de materiaalkeuze niet echt veel verschil.
    Ik heb een pro en mijn vriendin zo’n white thingie… qua specs scheelt het ,maar eerlijk gezegd loopt die witte even lekker… en er is niks wat zij dan effe op de mijne moet doen omdat het bij haar niet werkt of zo… .
    Er zal toch een duidelijk verschil moeten zijn tussen budget en high end, want als de ene net zoveel kan als de andere,en dat voor minder duiten als de huidige “budget” opties… dan zie ik zelfs voor mezelf niet eens meer in waarom ik voor de duurste zou gaan.
    Mochten we beginnen van “geen retina” en zwakkere chip of zo… now we’re talking!!!
    Maar als enkel het exterieur scheelt…ik doe er toch als vanouds een hoesje om dus mag de rest gerust op m’n bankrekening blijven staan ๐Ÿ™‚

  12. @jer: @Zaandammer: Jullie snappen het echt niet budget was er al 3G en 3GS waren van plastic.

    De enige reden dat Apple nu apart een toestel uitbrengt in plaats van de 4S als budget toestel te gebruiken is omdat je dan nog steeds een toestel met 30pin zit.
    Terwijl als je nu een redesign van de 4S uitbrengt met een plastic achterkant zoals de 3GS is hij goedkoper qua productie en verkoop en heeft hij gelijk een lightning adapter hoe dit niet positief is snap ik niet

  13. Momenteel zijn er steeds 3 iPhone modellen op de markt, ik denk dat als straks de iPhone 5s op de markt komt dat ze naast de huidige iPhone 5 een aangepaste iPhone 4s op de markt brengen. Zo zijn straks alle iPhone’s voorzien van de Lightning connector. Ben benieuwd wat de specs van deze budget iPhone zijn.
    Ik vind de huidge aanpak van 3 generatie iPhone’s prima werken. Het huidige budget toestel de iPhone 4 werkt nog prima en is goedkoop.

  14. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Jammer dat apple ten koste van de kwaliteit en duurzaamheid toch voor budget kiest. Verkoop gewoon dan de oudere modellen als budget phone.Gaat niet echt de goeie kant op met apple lijkt wel.

    Wat een onzin..

    Gewoon een ipod met een 3G chippie van een paar dollar erin en je hebt je budget iphone. En daar valt nog massas geld te verdienen, als je maar zorgt dat iedereen nog steeds liefst een non budget iphone wil.

  15. ik geloof het nog steeds niet. denk dat apple met de iwatch komt en niet met een andere iphone.

  16. Origineel geplaatst door jer
    Apple = premium niet goedkoop , goedkoop iphone = doei apple

    Dat vind ik wel een beetje een rare argumentatie. Waarom zou je de aanschaf van een iphone laten afhangen van de andere producten die ze ook verkopen?

  17. @Icook: tuurlijk gaan ze die wel uitbrengen ze willen van die 30 pin af als ze geen andere iphone uitbrengen zitten ze met de 4S als enige zonder lightning

  18. We weten het al, ze werken aan een budget iphone en klaar, en mensen moeten stoppen met zeiken dat het goedkoop is kom op zeg ik heb een iPhone 3GS, een telefoon dat van plastic is en heel degelijk is, trouwens ze kunnen niet een iphone maken dat net zo goed is als de iphone 5 nu en die voor een budget prijs verkopen, dat zou erg dom zijn voor hun omzet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.