Betrouwbare onderdelenhandelaar: ‘Apple werkt aan budget-iPhone’

ETrade Supply heeft gehoord dat Apple inderdaad aan een budget-iPhone werkt. Het bedrijf heeft nauwe banden met de productieketen.

Budget iPhoneEen groeiend aantal geruchten maakt het steeds waarschijnlijker dat Apple aan een goedkopere iPhone werkt. Onderdelenhandelaar ETrade Supply gooit olie op het vuur: dit bedrijf zegt van bronnen te hebben gehoord dat Apple inderdaad aan een budget-iPhone werkt. Daar hoopten we na eerdere berichten al op en ETrade heeft in het verleden al bewezen goede banden te hebben met Apple’s productietak.

ETrade wist afgelopen jaar namelijk de achterkant van de iPhone 5 te bemachtigen, voordat deze door Apple was onthuld. Een soortgelijke achterkant van de iPhone 5S dook onlangs ook bij ETrade op, maar we weten nog niet met absolute zekerheid of deze foto’s kloppen. Apple moet immers de iPhone 5S nog presenteren. Ook wist ETrade onderdelen van de BlackBerry Z10 voor aankondiging te bemachtigen.

De bewering van ETrade Supply maakt een budget-iPhone een stuk waarschijnlijker, maar helemaal zeker zijn we uiteraard pas zodra Apple een aankondiging maakt. Een kanttekening is ook nodig: hoewel ETrade in het verleden onderdelen heeft bemachtigd, toont de handelaar ditmaal helemaal niks. Dat lijkt er op te wijzen dat de site zich ditmaal ook op een ander soort bronnen baseert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2013, 15:54
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.