Apple TV-app op PlayStation 5.

Reacties voor: iCulture peilt: betaal jij voor Apple TV+?

Na een meermaals verlengde proefperiode is voor veel mensen het moment aangebroken dat voor Apple TV+ betaald moet worden. Heb jij er geld voor over? Zit je nog steeds in de proefperiode, of ben je al eerder afgehaakt? Laat het weten in onze poll!
Lees het complete artikel → iCulture peilt: betaal jij voor Apple TV+?

Reacties: 52 reacties

  1. Teveel van dit soort diensten als je alle Spotify’s en Netflixen betaald gaat nemen…..

  2. Voor mij is Apple TV+ een flop, het zeer beperkte aanbod dat inbegrepen is in het Plus abonnement vertegenwoordigt pure niche en is voor mij niet interessant. Bij de al bestaande streaming providers krijg je veel meer waar voor je geld.

  3. Na aanschaf van iPhone 11 Pro, alweer bijna 2 jaar geleden had ik een proefperiode van een jaar. Die heb ik na 3 maanden geannuleerd omdat er niet veel te doen was met Apple TV. Zal inmiddels wel veranderd zijn maar heb niet de behoefte om het nog opnieuw te proberen. Al een tijd een abonnement op Prime Video die meerdere voordelen geeft en qua prijs het meest interessant is als je niet zo heel veel kijkt. Per slot zit er niet meer dan 24 uur in een dag. Luister wel meerdere uren per dag naar muziek via Qobuz, dat is meer mijn ding.

  4. Ik ben net deze maand gaan betalen. Als mijn studentenkorting van Apple Music afloopt volgende maand, dan neem ik de Apple One bundel, dus dan blijftie erbij.
    Ik moet zeggen, ik kijk er niet veel naar. Ik vond The Morning Show goed, Dickenson stukje gezien… staat wel meer op waarvan ik denk dat het interessant kan zijn, maar ik vind de interface ook niet optimaal.

  5. Vrijwel all interessante content die ontsloten wordt kost alsnog geld. In het totale medialandschap voegen de inbegrepen series en films voor mij niets toe. Heb het proefabonnement al na 3 maanden ‘afwachten’ en speuren naar nieuwe uitbreidingen stopgezet. Zonde van mijn tijd.

  6. Voor mij ook een grote flop. The TV app is ook erg beperkt en voor alle leuke content moet je nog eens extra betalen.
    Na een paar dagen Apple TV app verwijderd en gebruik nu infuse. Kun je makkelijk films in/ exporteren naar externe drive.
    Ipad pro gebruiker.

  7. Ik heb in het begin een aantal series gezien die ook echt wel van goede kwaliteit zijn, maar ik heb zelfs de gratis proefperiode eerder afgebroken omdat het aanbod zo absurt klein is dat ik er nooit meer gebruik van maak.

  8. Ik zit nog in mijn jaar gratis periode. Die loopt in Oktober af. Ik ben niet van plan er voor te gaan betalen. Ik vind het aanbod te weinig en er wordt ook te weinig toegevoegd voor de prijs. Het enige wat ik leuk vind is The Morning Show, hiervoor zou ik tijdelijk een maandje kopen als seizoen 2 er is.

  9. Ik ben ermee gestopt. Ik verheugde me erg op het nieuwe seizoen van Ted Lasso, blijkt dat er iedere week een nieuwe aflevering komt. Natuurlijk waren er nog wel wat andere leuke series maar ook die komen niet per seizoen uit. Voor mij is het aanbod, voor wat ik wil kijken, nog echt te karig.

  10. Min proefperiode loopt nog tot juni volgend jaar en ik heb nog nauwelijks naar iets gekeken, eerste indruk is niet dat ik hiervoor wil betalen, gezien het beperkte aanbod en het extra moeten betalen voor alles wat niet onder Apple TV+ valt.

  11. Ik heb nét een Apple One abo genomen. Tot op heden losse Apple Music en Icloud los gehad en Apple TV+ nog gratis. Heb nu alles een maand gratis

  12. Nee heb bij aankoop jaar gratis was leuk maar stop gezet
    Te weinig nieuw!

  13. Als Apple gebruiker koop ik zat producten om nog steeds in de gratis proefperiode te zitten

    Echter qua aanbod en interface blijft apple TV ver achter bij mijn favorieten Netflix en Disney (waar ik abbo’s afwissel)

    Ik vind het de slechtste apple service tot nog toe

  14. Ja, erg tevreden mee! zou tot februari 2022 een proefperiode hebben maar dat is nu augustus 2022 geworden door de PS5 samenwerking 🙂

  15. Na de gratis proefperiode van 1 jaar op Apple One geabonneerd waar het bij in zit.
    Er staat echt wel goede content op.
    Je kan van Apple+ ook geen bibliotheek verwachten zoals Netflix.

  16. Zit nog in proefperiode maar ga er zeker niet voor betalen alsnog.

    Te weinig leuke series en films

  17. Veel te weinig content en dat beetje dát er is, is niet eens mijn tijd waard (op een paar afleveringen/films na). Ik maak gebruik van de proefperiodes die je krijgt bij aankoop Apple spullen. Maar zodra die aflopen dan stop ik meteen.

  18. Origineel geplaatst door EOTB
    Veel te weinig content en dat beetje dát er is, is niet eens mijn tijd waard (op een paar afleveringen/films na). Ik maak gebruik van de proefperiodes die je krijgt bij aankoop Apple spullen. Maar zodra die aflopen dan stop ik meteen.

    Ik betaal graag voor code content (ik gebruik NLziet, Disney+, Netflix, Amazon prime, Discovery+, Videoland en F1 ), maar Apple tv+ is Apple tv- in mijn ogen.

  19. Wat is Apple TV+?
    Krijg continue meldingen om t gratis aan te zetten of meldingen dat de proefperiode verloopt. Het zal. Er zit nu al te weinig tijd in m’n dag zal ik een beetje onbenullig vertier gaan kijken🤨

  20. Apple TV+ biedt inderdaad niet veel content, maar als je dan iets van je smaak vindt, is het eigenlijk best goed. Desalniettemin… voor € 4,95 per maand wil ik niet maar 1x per week mijn op dat moment favoriete serie kunnen kijken. Dus ik denk dat Apple daar nu gewoon tegenaan gaat lopen. Veel mensen (waaronder ik) wachten denk ik tot er van een paar series weer een heel seizoen online staat en zetten het abonnement dan weer voor een maandje aan. Als je dat met alle streamingdiensten zou doen, dan is het qua maandlasten allemaal nog best te overzien ook.

  21. Ik betaal via Apple One, maar kijk nooit. Hopelijk is Foundation wat.

  22. Ik betaal via Apple One, meest krijg keurig netjes elke maand een tegoed van €4,99 bijgeschreven omdat Apple tv+ nog steeds in de proefperiode zit.
    Ben benieuwd of dat na aankoop van de iPhone13 weer wordt verlengd.

  23. Had het dankzij aankoop van iMac van in den beginne.
    Had gehoopt dat er snel meer content zou komen. Uiteindelijk maar twee films gezien. Kwaliteit was ok, maar daarmee is het gezegd.
    Een week voor proefperiode opgezegd.
    Netflix blijft interessanter.

    Off-topic: heb met Apple Music vs spotify hetzelfde gevoel. Spotify biedt voor hetzelfde geld veel en veel meer.
    Proefperiode Apple Music wordt eind augustus dus ook niet verlengd.

  24. Ik heb zelfs de proefperiode vroegtijdig gestopt.

  25. Ik heb het gewoon aangehouden. De content die erop staat is gewoon goed. Mensen die nog steeds schrijven dat ze voor bepaalde content moeten betalen snappen er dus helemaal niets van. Er is enerzijds Itunes waar je voor moet betalen en anderzijds Apple tv+ waar je een abonnement voor moeten nemen. Als Iculture bezoeker met een account moet je dit toch inmiddels weten.

  26. Heb via one bundel toegang, echter nog nooit gekeken

  27. Ik heb na de proef een betaald abonnement gehad, maar ik vind Apple TV+ te weinig content bieden.

  28. Origineel geplaatst door Marcel
    Na de gratis proefperiode van 1 jaar op Apple One geabonneerd waar het bij in zit.

    Er staat echt wel goede content op.

    Je kan van Apple+ ook geen bibliotheek verwachten zoals Netflix.

    Waarom mag je dat niet verwachten? In het begin had Netflix ook alleen maar content van derden…
    Sterker nog, Netflix is na hun videobanden financieel met vrijwel niks begonnen.
    Ik denk dat Apple voldoende vet op de botten heeft om zomaar een compleet filmhuis als Regency of Lionsgate op te kopen inclusief reeds gemaakte content.
    Waarom ze dat niet doen, geen flauw idee.

  29. Ik koop vrij regelmatig iets van Apple, dus heb het idee dat mijn gratis periode steeds wordt verlengd, maar zal dat eens nakijken. Ik ben niet super onder de indruk van Apple+, koop wel via Apple films.

  30. @Jack: waarom zou je oude content opkopen? Er zijn maar weinig mensen die hierop zitten te wachten. Apple had bijvoorbeeld MGM voor 8,5 miljard kunnen kopen ( heeft Amazon nu gedaan) maar wat heb je aan al die oude films die al 10 keer op TV zijn uitgezonden? Je kunt met deze 8,5 miljard beter nieuwe content maken. Ik ben trouwens wel benieuwd naar de nieuwe serie The Foundation.

  31. Mijn proefperiode is in juli verlopen maar ik was toch wel blij met de content. Er zaten leuke series tussen. Leuker dan wat Netflix of Prime aanbiedt! Nu heb ik via de PS5 weer een nieuwe proefperiode van 6 maanden gekregen. Ik zit echt uit te kijken naar The Foundation.

  32. Nee. Ik had een jaar gratis gekregen toen ik mijn Apple TV 4K kocht. Daarnaast nog 2x een gratis verlenging van 3 maanden gekregen gekregen. Enkele afleveringen van ‘Earth at Night in Colour’ gekeken en dat is alles.

    Ofwel is het niet boeiend of het is het nog meer woke dan Netflix en Disney+ samen.

    Nee, dankjewel.

  33. Origineel geplaatst door Remco
    Ik betaal via Apple One, meest krijg keurig netjes elke maand een tegoed van €4,99 bijgeschreven omdat Apple tv+ nog steeds in de proefperiode zit.

    Ben benieuwd of dat na aankoop van de iPhone13 weer wordt verlengd.

    Helaas. Je kunt t wel op een nieuwe appleid zetten maar je mag maar 1 keer die promotionele actie op een appleid zetten. Staat zelfs in de voorwaarden. Ik liep hier vorig jaar al tegenaan. De iPhone 11 Pro kreeg de eerste promotie. Toen ik vorig jaar de iPhone 12 Pro kocht dacht ik die weer te kunnen redeemen op m’n appleid. Heb hier zelfs met applesupport over zitten steggelen. De uitkomst was simpel, je mag maar 1 keer per appleid hun promotie toepassen. Uiteindelijk heb ik het jaar gratis appletv+ van de iPhone 12 op een ander appleid gezet. En dat lukte prima.

    Als je echter een PS5 hebt dan kun je nu wel 6 maanden extra op je appleid toepassen. Die staat los van de actie die Apple zelf deed.

  34. Helaas, niet veel interessante content, en met al een abonnement op Videoland, Netflix, Disney is het wel genoeg.

  35. Nee heb opgezegd na de proef proef periode, vond the morning show wel leuk maar voor de rest niks.
    Dus ga er niet voor betalen houd het wel bij Netflix en Amazon Prime

  36. Vraagstelling van de poll noodzaakt mij te kiezen voor nooit gekeken terwijl ik dat wel heb gedaan maar na afloop vd proefperiode wel opgezegd omdat het nog niet goed genoeg was. Maar er komt wel een serie gebaseerd op boeken van Asimov wat mij wel interesseert. Dus ga het wel kijken.

  37. Als je echter een PS5 hebt dan kun je nu wel 6 maanden extra op je apple toepassen. Die staat los van de actie die Apple zelf deed.

    dat ga ik ook proberen als ik een PS5 heb 6 maanden extra Apple TV+ nemen

    mvg

  38. Ik ben erg benieuwd hoe lang Apple hier zelf mee doorgaat want ik kan me niet voorstellen dat het winstgevend is. Content is veel te mager, ik zou met een andere dieet gaan samenwerken.

  39. Ik zit nog in de proefperiode na een aankoop maar ga zekers geen abonnement nemen

  40. Ik gebruik een ander gmail account vootr apple rv. Bij de 11 en nu bij de 12 ook en in september terug als ik de 13 ga halen resultaat apole tv blijft gratis

  41. Na proefperiode gaat hij eruit. Te weinig goede content en kan niet streamen naar chromecast.

  42. Ik heb net Apple one genomen, dus daar zit het bij. Ik had daarvoor gratis. Er zijn absoluut leuke series etc. maar ik heb nog altijd moeite met de de app. Echt super onoverzichtelijk. En dan zie ik iets leuks en dan blijkt het huren of kopen te zijn. Dus dan ben ik meteen weer flauw. En wat doet disney daartussen?? Daar heb ik al een app voor. Echt alleen al om de onduidelijke interface heb ik vaak niet eens zin om te kijken of er wat leuks tussen staat. En dat is triest

  43. Ik heb in april j.l. een MacBook Air M1 aangeschaft en zodoende een proefperiode van 1 jaar van Apple gekregen. Maar, om nu te zeggen, dat ik daarna een betaald abo ga nemen. Nee, ik denk het niet.
    Ik vind het aanbod niet interessant genoeg, maar goed, het is nog geen april 2022, Apple heeft de motivatie en mogelijkheden om in korte tijd snel te groeien. Voorlopig hou ik het nog maar bij Netflix en Amazon prime video.

  44. Apple TV is een grote flop wat mij betreft. Ik ben 10+ jaar Apple fan maar hoe Apple TV met dit ultradunne content gelanceerd is is me een groot raadsel. Het irriteerde me mateloos dat idd na wat zoeken je weer op betaalde filmcontent van 8,99€ oid terecht komt waar je bij andere partijen een aantal weken de hele catalogus met 100x meer content kun streamen.

    Ik begrijp er nix van wat de strategie is… Apple?

    We hebben met ons gezin drie ipads, drie iphones (andere 3. kids nog te jong) een 2 Tb cloud abo en Apple Music family en gratis een jaar kunnen testen. Nou zoals anderen schreven, na wat proberen de boel eraf gegooid, a wasre of time. Netflix biedt ons genoeg, nu zo‘n +/- 7 jaar abo en er komt genoeg bij, dat kijk je niet meer in een mensenleven.

    Mocht de content via eigen productie of acquisitie fors uitgebreid worden, dan probeer ik mss weer eens. Tot die tijd zie je mij niet terug.

  45. Ik ben van plan Netflix op te zeggen en alleen Apple TV+ aan te houden. Veel te veel keus op Netflixen daardoor in mijn ogen ook veel ‘troep’. Zit nog in de gratis periode, en door de koppeling met de ps5 nu tot februari 2022 nog gratis. Daarna houd ik het zeker aan en betaal er graag voor dan.

    Apple TV+ vind ik (als 1 van de weinigen lees ik) fantastisch. Mooie series, goed gefilmd en precies op mijn tempo nieuwe series/afleveringen. Hier geen Binge-watcher. Vrijdagavond of maandagavond vaak een aflevering van iets. Daar kijken wij teveel gewone tv voor of spelen samen een spelletje.

  46. De content van  tv+ is inderdaad nog mager maar wel goed. Ook ik begrijp de interface nog niet, onduidelijk en onoverzichtelijk. Ga ik ervoor betalen? Waarschijnlijk wel, in de hoop dat nieuwe content zich snel gaat ontwikkelen.

    Daarnaast ook nog alle andere streamingdiensten waarbij Amazon ook uitblinkt in onlogica… en de slechtste vertaling… “mijn spullen”(??) 🤣🤣

    Betalen voor dit soort diensten vind ik prima, al is de prijs Netflix en Disney flink, vooral als je van meerdere diensten gebruik maakt.

    Al met al zijn de streamingsdiensten vele malen beter dan de reguliere TV. Wat wordt daar een rommel uitgezonden. En dan is men daar nog verbaast dat de kijkdichtheid daalt?

    NLziet geprobeerd maar dat werkt nog beroerder dan tv+.

  47. Ik vind het aanbod nog wel wat mager maar het is ook een stuk goedkoper. Daarnaast vind ik de app wel verwarrend omdat er ook betaalde content tussen staat.

    Maar dat neemt niet weg dat er voor mij voldoende op staat om het aan te houden. See, morning show, de natuur films, servent, mythic quest, Ted lasso, Central Park en mosquito coast zijn al voorbeelden die ik zeer goed tot goed vond en dan kijk ik ook nog uit naar foundation.

    Ik ga Netflix er niet voor laten schieten maar voor er bij vind ik het echt top en het aanbod wordt écht steeds beter!

  48. Ik had er heel veel zin in.
    Maar ik vindt het zeer teleurstellend.
    Het aanbod is niets in vergelijking met met andere abbo’s.
    Wat doet in hemelsnaam de huur en koop film tussen de content??? (Wie betaalt er tegenwoordig nog €12 (ofzo) voor ?)

    En dan het gebruikers gemak…
    Om nog harder te huilen!!!
    Ik krijg het mijn gezinsleden nieten uitgelegd wanneer iets wel om te kijken is. Wanneer je geluid bij een preview krijg. Wat je in de abbo kan kijken. En waarom je €12 voor die film moet betalen. En als je iets leuks ziet.., zit je ineens een abbo bij Disney + te maken.

    Met een groot Apple-hart doet het mij pijn.
    Maar ik kan tegen niemand een goed (of slap) argument zeggen waarom ze AppleTV zouden moeten nemen.

  49. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik betaal via Apple One, maar kijk nooit. Hopelijk is Foundation wat.

    Ja daar zit ik ook op te wachten

  50. Ik kijk Apple TV op PS4, maar interface is zeer verwarrend en vind het niet prettig in het gebruik. Geen verlenging, vind ik die serie ‘For all mankind’ wel erg leuk.

  51. Ik heb mijn oude Apple TV 3 vorige maand vervangen door de Apple TV 4K 2021 en had daarvoor nog net 1 jaar gratis Apple TV + geactiveerd. Leuk, dacht ik maar kreeg het niet aan de praat. Bij het aansluiten (en/ of overzetten) is het beeld van mijn TV toestel uitgeklapt. Ik krijg het ook het niet meer terug. Heb alles gereset, stekkers en routers ect. verwijderd en weer terug geplaatst maar het beeld blijft zwart, terwijl het geluid gewoon te horen is. Heb al veel uur erin gestoken echter zonder resultaat en ik ben inmiddels naar de slaapkamer uitgeweken, zonder de Apple TV (+) dus.

    Ik kijk nu gewone TV. Ik woon alleen dus dat is te doen, maar het kost mij te veel tijd om alles goed uit te zoeken als er iets hapert.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.