Reacties voor: Betalen voor Apple Music: zo werkt het

Bij Apple Music krijg je een gratis proefperiode, maar toch moet je €9,99 betalen om te kunnen luisteren. Hoe zit dat? iCulture zocht het uit!
Lees het complete artikel → Betalen voor Apple Music: zo werkt het

Reacties: 45 reacties

  1. Even leuk om te vermelden dat je ook daadwerkelijk 9,99 op je account moet hebben staan. Ik heb 3,50 eu en kom er dus helaas niet in 🙁

  2. Van m’n cc elke maand gaat niet gebeuren. Jammer dat ze geen jaar abbo hebben.

  3. @Jean-Paul Horn: Shit, overheen gelezen! Nu snel naar de Appie voor een iTunes kaartje

  4. Misschien een domme vraag….maar in welke menu moet ik zijn om een abonnement af te sluiten op de iPhone?

  5. @n1mber: Als je de music app opent in iOS 8.4 zou je als het goed is meteen een pop-up moeten krijgen waarin je het abo kan starten. Krijg je die niet ga dan in de muziek app naar de tab “voor jou”. Daar vind je het ook.

  6. Komt dit nu ook op de Apple TV beschikbaar?
    Ik heb behoorlijk recente OSX apparaten, dus dat is geen probleem. Maar de iOS devices die ik heb kunnen niet eens iOS 8 aan (jaja, moeten nog een keer vervangen worden, maar niet nu).
    En om nou mijn MacBookPro te gebruiken om via Airplay iets op de Apple TV te krijgen vind ik nou ook weer zoiets.

  7. Beetje waardeloos dat je sowieso 10€ op je iTunes moet hebben staan, zelf heb ik dat niet en zal hiervoor ook niet speciaal naar de winkel gaan, ze hadden het beter niet kunnen doen en de nieuwe dienst voor de 1e 3 maanden totaal toegankelijk te maken voor iedereen. Heb je ook een groter bereik mee.

  8. Origineel geplaatst door Toon
    Komt dit nu ook op de Apple TV beschikbaar?
    Ik heb behoorlijk recente OSX apparaten, dus dat is geen probleem. Maar de iOS devices die ik heb kunnen niet eens iOS 8 aan (jaja, moeten nog een keer vervangen worden, maar niet nu).
    En om nou mijn MacBookPro te gebruiken om via Airplay iets op de Apple TV te krijgen vind ik nou ook weer zoiets.

    Ik ben er al achter.
    In het najaar komt het ook beschikbaar voor de Apple TV. (eerst googelen, dan pas vragen stellen … )

  9. Bij spotify heb je ook kēuze uit gratis optie met reclame. Krijg je die hier ook?

  10. @Kelvin: Ik vind dit persoonlijk best een goede keuze van Apple, anders krijgen ze van die trolls die elke 3 maanden een nieuwe Apple ID gaan maken om gratis gebruik te blijven maken van Apple Music. Door dit moeten ze wel € 10,- blijven betalen.

  11. Stel heel de familie wil op 1 abonnement kan 1 iemand dan 15 euro tegoed hebben of moet iedereen dan 15 euro tegoed hebben want volgens mij kan je niet eens verder in de muziek app als je geen tegoed hebt??

  12. waarom nou geen paypal!!??
    en dat in 2015
    dus apple doe hier iets aan aub

  13. Wat kinderachtig… Net nadat ze 1 euro voor iCloud afgeschreven hadden nog 9.70 tegoed..

  14. Deze week iTunes cards voor 15% bij Albert Heijn 😏

  15. Dan blijf ik toch gewoon bij Spotify Premium? Het voordeel van Apple Music is mij nog niet duidelijk. Even duur, geen gedoe.

  16. Wat een geprul.
    Apple zet nu zo hard in op streaming dat ik het overzicht op mijn eigen muziek nog even kwijt ben. Je kunt niet eens de tabs onderaan meer zelf indelen…

    En behalve de juiste knoppen gebruiken is vertalen blijkbaar ook moeilijk; op de ene plek staat “Volg” op de andere “Follow”. Slordig programmeerwerk?

  17. Stel ik neem een abonnement (na de proefperiode😋) ben ik dan na die maand de muziek kwijt? Gratis account is er immers niet.
    Hoe zit dat? #dtv

  18. Da.t click and buy staat er bij mij niet tussen. Vind kaartjes daar niet van.

  19. Werkt dat abonnement dan ook op itunes?

  20. vraagje waarom kan ik geen itunes 12.2 vinden om te downloaden??

  21. Origineel geplaatst door MdeJ
    Stel ik neem een abonnement (na de proefperiode😋) ben ik dan na die maand de muziek kwijt? Gratis account is er immers niet.
    Hoe zit dat? #dtv

    Waarschijnlijk niet, ik gok dat ze hetzelfde systeem hanteren als bij iCloud opslag. Als ik vergeet mijn prepaid CC op te waarderen dan heb ik een paar dagen de standaard opslag, zodra ik dan weer geld op mijn CC zet dan wordt mijn grote opslag weer geactiveerd en Apple zet dan netjes de bestanden weer terug en ik zie in mijn iCloud drive dan een mapje genaamd ‘iCloud Drive Upgrade – Recovered Documents’. Dus bij iCloud opslag bewaren ze de bestanden onzichtbaar een bepaalde tijd (ik gok een maandje ofzo), hetzelfde vermoed ik bij Music. Dat ze het even een tijdje bewaren voor het geval je toch weer een abbo neemt.

  22. Hoe zit het als Apple net je ITunes Match Abbo afgeschreven heeft?

    Wil eigenlijk niet voor beide gaan betalen namelijk.

  23. Begrijp velen hun probleem niet. Heb de update gewoon gedownload en ingelogd en nadat ik akkoord was gegaan om vanaf de 4e maand 9,99 te betalen was alles zonder probleem ok. Ik heb nu niets maar dan ook niets betaald en zal vanaf aanvang maand 4 op mijn creditcard belast worden. Is gewoon super eenvoudig. Als je geen gewone creditcard wilt kan je ook altijd een gratis prepaid MasterCard aanvragen die je gewoon via je bankrekening kan opladen . Deze MasterCard geeft je voor het opgeladen bedrag juist dezelfde mogelijkheden als een reguliere creditcard en kan je dus perfect aan je Apple id koppelen . Natuurlijk heb ik wel gemerkt uit eigen ervaring dat de wereldwijd verspreide master, VISA en american expres kaarten in Nederland niet ingeburgerd zijn en alles in Nederland op hun eigen exclusieve iDEAL systeem draait met alle beperkingen als gevolg

  24. Origineel geplaatst door MdeJ
    Stel ik neem een abonnement (na de proefperiode😋) ben ik dan na die maand de muziek kwijt? Gratis account is er immers niet.
    Hoe zit dat? #dtv

    Het is streaming met slechts een beperkte hoeveelheid offline op je apparaat te luisteren.

  25. Ik krijg wel gewoon de optie om te betalen met Paypal

  26. Maar hoe kan ik die Apple Music op m’n Windows desktop beluisteren? Als het via itunes is? Waar moet ik dan heen?

  27. Checken ze ook je (illegaal) gedownloade muziek?

  28. Origineel geplaatst door Gabor:
    Het is streaming met slechts een beperkte hoeveelheid offline op je apparaat te luisteren.

    tja op geen enkele phone kan je meer downloaden dan het geheugen toelaat hé . Dus als je iPhone nog 50 gb overhoud heb je deze in principe volledig vrij om te downloaden via Apple music. En dan heb je best wel veel want 100 volledige cd’s beslaan ongeveer 10 gb

  29. @Bassie: Wanneer je je muziek overplaats vanaf iTunes, zou dat niet gebeuren. Voorheen nooit last van gehad, zou dus nu ook geen probleem moeten zijn

  30. Kun je dan gelijk opzeggen en dan 3 maanden gratis proberen en dan dus niks betalen?

  31. Origineel geplaatst door Joshua
    Kun je dan gelijk opzeggen en dan 3 maanden gratis proberen en dan dus niks betalen?

    daags voor het aflopen je abo uitschakelen in je account. Je bent dan wel al de offline muziek die je gedownload hebt uit Apple music kwijt wat doodnormaal is.

  32. Origineel geplaatst door ronny1967
    Daags voor het aflopen je abo uitschakelen in je account. Je bent dan wel al de offline muziek die je gedownload hebt uit Apple music kwijt wat doodnormaal is.

    ..of nu al de schakelaar omzetten bij het account zodat het zoiezo niet wordt verdergezet. Staat onderaan het artikel uitgelegd.

  33. Ik heb mijn proefperiode kunnen starten zonder tegoed of creditcard aan mijn account gekoppeld te hebben

  34. Origineel geplaatst door Jack
    ..of nu al de schakelijk omzetten bij het account zodat het zoiezo niet wordt verdergezet. Staat onderaan het artikel uitgelegd.

    in ieder geval is het mij zeker 9,99 per maand waard. Veel uitgebreider en mooier dan spotify. 1 uurtje in de disco kost meer dan een maand Apple music dus duur kan je een abo niet noemen

  35. Origineel geplaatst door Bassie
    Checken ze ook je (illegaal) gedownloade muziek?

    Dat wordt (witgewassen en) gematcht en geüpgraded naar de versies die al in iTunes staan (verwijderen en downloaden om het lokale bestand te upgraden). Als het bestand niet succes wordt gematcht, dan wordt het geüpload naar iCloud en kun je het streamen vanaf al je apparaten. Exact dezelfde werking als iTunes Match dus.

  36. @Victor: Dank je wel! Ik heb het gevonden!!

  37. Even voor mijn beleving:

    1. Ik wil gebruiken maken van de gratis proefperiode.
    2. Ik heb geen credit-card en wil die ook niet hebben.
    3. Ik heb geen iTunes kaart.

    Ik moet dan dus eerst iets kopen (nl. een iTuneskaart) om Apple Music gratis 3 maanden te kunnen gebruiken.

    Geeft Apple me dan daarna mijn geld terug? Want het was immers gratis en ik heb uiteindelijk voor dat gratis gebuik 10 euro uitgegeven.

  38. beste iculture ik heb het idee dat ik net 9,99 heb betaald voor 4 mnd  muziek

  39. @Graatje: eindelijk iemand die het snapt!

  40. Werkt het niet beter met click and bay dan kan je weer netjes opzeggen toch na 3maanden ??

  41. Als ik een eerder gekocht nummer uit de iTunes Store verwijder uit Apple Music omdat ik hem niet offline beschikbaar wil hebben (in verband met opslagruimte) is hij ook niet meer terug te vinden in mijn ‘aangekochte muziek’ in iTunes. Als ik het nummer opzoek in de iTunes Store zie ik wel dat ik hem gekocht heb maar kan hem daar niet meer downloaden… help..

  42. Goedenavond, hoef ik als ik nummers afspeel met Apple Music niet tegelijkertijd Itunes betalen? Ben bang als ik een nummer afspeel op apple music ik iets koop bij itunes.

  43. Werkt voor geen meter. Heb click&buy bevestiging gedaan via de pc en nog kom ik er niet in, ik kan de 3 maanden gratis niet activeren omdat apple om mijn credit card blijft zeuren. Heb al genoeg van die rommel. Spotify werkt veel gebruiksvriendelijker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.