Reacties voor: Bellen binnen de EU vanaf nu goedkoper dankzij maximumtarieven

Als je vanaf vandaag vanuit Nederland naar een ander land binnen de EU belt, is dit een stuk goedkoper dan voorheen. Dit komt goed van pas als je vanuit Nederland naar een ander Europees nummer belt, bijvoorbeeld voor iemand die lange tijd in het buitenland verblijft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Gewoon Facetimen 👌🏼

  2. Als diegene op vakantie is en een 06 nummer heeft valt dit gewoon binnen je bundel😉

  3. Ik lees: Dit komt goed van pas als je vanuit Nederland naar iemand wil bellen die op vakantie is.

    Maar als ik iemand bel die in Frankrijk met vakantie is en ik bel diegene, dan bel ik toch zijn eigen 06 nummer, dat blijft toch hetzelfde tarief als dat ik zou betalen als diegene in Nederland zou zijn?
    Het gaat toch alleen op als er naar een niet Nederlands nummer gebeld wordt?

  4. Bellen is zoooo 2018…

  5. Wie belt er tegenwoordig nog? Trouwens, ik vind de geluidskwaliteit via WhatsApp tegenwoordig beter dan via normaal bellen.

  6. “Dit komt goed van pas als je vanuit Nederland naar iemand wil bellen die op vakantie is.”

    Dat is gewoon onder nationaal tarief, de ontvanger zal wel moeten “roaming” betalen maar de beller vanuit NL moet geen meerkost betalen, je kan immers niet weten wanneer iemand op een ander netwerk zit…

  7. Ik vind het nog steeds vreemd dat bellen in het buitenland (europa) binnen je belbundel valt en bellen naar het buitenland (europa) niet.
    🤔

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. (Red.) Opmerking over bellen naar iemand die op vakantie is aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.