whatsapp-logo-groen

Belknop weer verdwenen uit WhatsApp

WhatsApp heeft een kleine update, waarbij de belknop naast de profielfoto weer is verdwenen. Eerdere versies wekten de indruk dat de belfunctie snel zou worden ingevoerd.

whatsapp-logo-groenWhatsApp heeft vanavond een kleine update uitgebracht, waarin op het eerst gezicht alleen bugfixes in zijn doorgevoerd. Maar oplettende iCulture-lezers zagen meteen dat er iets anders was veranderd: de belknop waar we gaandeweg gewend aan zijn geraakt, is verdwenen.

Overigens werkte de belknop nog niet zoals ‘ie uiteindelijk zou moeten werken. Drukte je op het telefoonhoorntje, dan volgde een gewoon telefoongesprek en niet de beloofde telefoonfunctie. Hieronder zie je de verschillen.

Voor de update zag het er zo uit:

whatsapp-telefoon

En na de update was het telefoontje verdwenen:

whatsapp-geen-telefoon

Natuurlijk kun je nog wel gewoon bellen met de belknop bovenaan het scherm. Je belt dan gewoon via je belbundel. We wachten vol spanning tot de functie eindelijk wordt uitgerold. Ook zitten we bij WhatsApp nog te wachten op de desktopversie, die momenteel alleen met Android-toestellen werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2015, 0:07
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.