Reacties voor: WeMo-dimmer van Belkin bedient je huidige lampen

De WeMo Dimmer Switch van Belkin kan ook je huidige lampen bedienen. De schakelaar laat je lampen dimmen en stel je in via je iPhone, zodat de helderheid aangepast wordt aan de situatie.
Lees het complete artikel → WeMo-dimmer van Belkin bedient je huidige lampen
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Niet via HomeKit… okee laat maar zitten 👋🏻

  2. @Michel: Waarom, je kan toch ook hiervoor weer homebridge gebruiken?
    Haal met Homebridge meer uit HomeKit en Siri

  3. Homebridge werkt inderdaad goed. Zelf heb ik het draaien i.c.m. Domoticz op een mac mini.

  4. @Brian de Graaf: ik ook voor toon echt super ! 🙂

  5. Geen HomeKit én past niet in de vierkante Europese dozen, laat maar…

  6. Iemand die een idee heeft hoe het werkt dan? sluit je het gewoon aan op de bedrading van je huidige schakelaar?

  7. Net als Michel, geen HomeKit, laat maar gaan. Tuurlijk zou t met homebridge kunnen werken maar dat gaat me te ver. Het moet meteen werken. Helemaal omdat de concurrent Elgato in de VS op 110V al een concurrerende oplossing heeft. Dat komt ongetwijfeld ook maar Europa toe.

  8. Precies! In t stopcontact en gaan! Dat is waar HomeKit voor staat, en dat is wat ik wil! Het kastje heb ik ook al: de Apple tv! Ben benieuwd wanneer de boel eens in een stroomversnelling raakt en er allerlei meer producten uit gaan komen die HomeKit geschikt zijn ☺

  9. Helaas geen Homekit. Na lang beraad toch gegaan voor Apple ‘s oplossing. Het plug and play principe sprak me enorm aan en natuurlijk het aspect beveiliging. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik moet zeggen het werkt perfect. Ik heb nu een Netatmo thermostaat + Philips Hue lampen. Langzaam aan breidt het zich verder uit met hier en daar een extra Hue lamp en binnenkort Elgato Eve stopcontacten. Het is te hopen dat Philips ook met dit soort schakelaars komt waar men geen Hue lamp voor nodig heeft. Ik heb namelijk een vorig jaar met steigerbuizen een mooie industriële lamp gemaakt voor boven het keukenblad met een paar halogeenlampen als variant op de ouderwetse koolstofdraadlampen. Hier Hue lampen indraaien doet (helaas) afbreuk aan het geheel.

  10. Met elke ledlamp? Dus ook met ‘domme’ lampen begrijp ik daaruit.
    Dat betekend dan dat de schakelaar aan het stroomcircuit van de lamp verbonden is, net zoals bij de schakelaar van Elgato Eve. Nee, dan is de schakelaar van Philips toch een beter alternatief. Die plaats je om het even waar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.