Telegram-app met kopje koffie

Telegram laat je berichten wissen en toont meer statistieken

Telegram biedt je nu de mogelijkheid om berichten te wissen - alleen voor jezelf of voor iedereen in de chat. Verder zijn er meer statistieken te zien.

Telegram voor iPhone en iPad heeft vandaag een update gekregen met een handige nieuwe functie: het verwijderen van berichten voor iedereen. Dat betekent dat je nu berichten in groepen en in 1-op-1 chats als sneeuw voor de zon kunt laten verwijderen. Je kunt daarbij ook nog kiezen of het bericht alleen voor jezelf moet verdwijnen of voor iedereen. Er zit wel een beperking aan.

Telegram-app met kopje koffie

Berichten wissen in Telegram

Je kunt namelijk niet een bericht van een halfjaar geleden nog snel even wissen, om vervolgens te kunnen beweren: ‘dat je dat nooit hebt gezegd’. Gelukkig maar, want dat zou tot knallende ruzies kunnen leiden. De verwijderfunctie is alleen beschikbaar voor de meest recente berichtjes, net zoals de mogelijkheid om berichten achteraf te bewerken.

Om een berichtje te wissen tik je erop. Daarna tik je op Meer… en kies je onderin het scherm op de prullenbak. Je kunt ook in één keer alle berichten wissen.

Telegram: statistieken voor berichtenTelegram: berichten wissen

Een andere nieuwe functie in Telegram zijn de uitgebreidere statistieken. Je vindt deze via de instellingen. Bekijk hoeveel data je hebt gebruikt via 3G/4G en via Wi-Fi, zowel voor inkomend als uitgaand dataverkeer. Verder zitten er nog wat andere kleine verbeteringen in zoals Picture-in-Picture voor de snelle weergave en een spam-meldknop voor geheime chats.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2017, 18:41
Categorie Apps
Onderwerp telegram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.