Reacties voor: Belkin verkoopt eerste geautoriseerde Lightning-accessoires

Belkin verkoopt als eerste bedrijf Lightning-accessoires geautoriseerd door Apple. Dit betekent dat ze te gebruiken zijn in combinatie met de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. TomTom mag ondertussen ook wel met een GPS module voor de iPhone 5 komen, de vroegere gebruikte ik wekelijks, nu is het nutteloos geworden door de nieuwe Lightning connector

  2. Ze mogen vooral met een update voor het iPhonescherm komen ja…

  3. +1. Snap werkelijk niet dat TomTom als kaartenleverancier voor IOS6 niet direct na de introductie van de iPhone 5 met een aangepaste carkit is gekomen. Ik kom in de verleiding om een ‘universeeltje’ te gaan aanschaffen.

  4. TomTom heeft een carkit waar de iPhone 5 in past het enige dat deze niet heeft is een lightning connector. Maar dan wel een micro-USB. Dus als je dan dat tussenstuk koopt op de Apple store heb je een volwaardige carkit voor je iPhone 5

  5. Origineel geplaatst door Deliekes
    TomTom heeft een carkit waar de iPhone 5 in past het enige dat deze niet heeft is een lightning connector. Maar dan wel een micro-USB. Dus als je dan dat tussenstuk koopt op de Apple store heb je een volwaardige carkit voor je iPhone 5

    En past dat tussenstuk er wel tussen? Denk het niet echt… Maar corrigeer als ik fout ben.

  6. Origineel geplaatst door Dromedaris
    TomTom mag ondertussen ook wel met een GPS module voor de iPhone 5 komen, de vroegere gebruikte ik wekelijks, nu is het nutteloos geworden door de nieuwe Lightning connector

    Ik hoop liever dat de iphone 5s met een micro usb aansluiting komt. Zodat we weer van enkele kabels verlost zijn en alle ***hulpstukjes..

  7. Zit toch niet allemaal zo te zeuren over die hulpstukken enzo want ik denk dat je het toch niet kunt veranderen en dat we er de komende 10 jaar weer aan vast zitten.

  8. Waarom zou je nu nog een TomTom carkit kopen? Gps signaal in de iPhone 5 is sterk genoeg.

  9. Moet er nu serieus ook de 3.5mm jack verwerkt zitten in een dock wil je muziek kunnen luisteren?! Dan heeft Apple wel echt gefaald.

  10. Heb iphone 5 en ipad 4 al tijdje! Maar ik hoef echt geen andere aansluiting! Love it!! Nooit hoece nadenken welke kant om de kabel moet is zo’n relaxte functie!

    Enige nadeel zijn de kosten die erbij komen kijken. Maar mijn inziens meer dan waard.

    Ennuh mini USB… Tjah ik zie het nut er niet van in.

  11. Heb iphone 5 en ipad 4 al tijdje! Maar ik hoef echt geen andere aansluiting! Love it!! Nooit hoece nadenken welke kant om de kabel moet is zo’n relaxte functie!

    Enige nadeel zijn de kosten die erbij komen kijken. Maar mijn inziens meer dan waard.
    Ennuh mini USB… Tjah ik zie het nut er niet van in.

  12. Jawel hoor. De aansluiting is met een los kabeltje voorzien. En niet met een vaste stekker. Dus het past er gewoon op@Dromedaris:

  13. Origineel geplaatst door Fabian
    Moet er nu serieus ook de 3.5mm jack verwerkt zitten in een dock wil je muziek kunnen luisteren?! Dan heeft Apple wel echt gefaald.

    Vroeger zat de DAC in de iPhone/iPod/etc, nu moet je deze in je dock verwerken. (Dus ja, het kan nog steeds met 1 aansluiting) Echter zijn DACs niet goedkoop in te bouwen dus gebruiken goedkopere docks (zoals deze) de hoofdtelefoonuitgang.

    De oude connector had dus een analoog kanaal voor audio/video, waar de nieuwe dat niet meer heeft.

  14. @Tom: Ja je spaart er al gauw uren mee uit op een dag 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.