Reacties voor: Belkin brengt slimme speaker met ingebouwde iPhone-lader uit

Soundform Elite
Belkin heeft de Soundform Elite uitgebracht, een speaker met ingebouwde draadloze oplader. Ook is er een nieuwe Belkin Boost-oplader voor je nachtkastje en een platte plaat voor draadloos laden.

Reacties: 6 reacties

  1. Weet iemand of het kwaad kan voor je batterij als je je iPhone dwars op de draadloze oplader legt op het laatste plaatje? Of moet je hem altijd verticaal leggen?

  2. Wauw.. devialet, dat is een interessante samenwerking!
    Devialet maakt heel indrukwekkende speakers,ben benieuwd hoe deze klinkt.

  3. Enorm fan van Devialet. Momenteel heb ik twee zilvere Phantoms en klinken geweldig! Ik was dan ook zeer enthousiast om deze naam voorbij te zien komen op iCulture. Maar na het lezen van het artikel wel erg teleurgesteld; het enige waar iPhone bezitters wat aan hebben is dat er een draadloze oplader op zit? Geen Airplay, geen Siri, geen Homekit. Jammer en daarmee een no-go voor mij persoonlijk.

  4. @Stephan: Dat maakt niks uit voor je batterij.

  5. @Stephan: Horizontaal, verticaal of schuin maakt niet uit, zolang het midden van de achterkant maar op de spoel ligt.

  6. Sorry. Mijn vorige klopte niet. Ik gooi Belkin en Logitech door elkaar. Blijkbaar doet Logitech nu ook, wat jullie beschreven over Belkin. Skip mijn post maar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.