Belkin InvisiGlass Ultra voor iPhone X

Belkin-screenprotector terug in het assortiment bij Apple

Apple heeft de Belkin-screenprotector voor iPhone X teruggebracht in het assortiment van de Apple Store. De screenprotector moest barsten in het scherm voorkomen, maar bleek zelf al snel barsten te vertonen.

Apple haalde de Belkin InvisiGlass Ultra Screen Protector voor iPhone X in december uit de schappen. De ultradunne glazen screenprotector bleek bij het vallen kapot te gaan en dat was uiteraard niet de bedoeling. Ook ging de InvisiGlass-screenprotector bij dagelijks gebruik en zelfs bij aanraking kapot. Belkin moest geld teruggeven en kreeg een storm aan kritiek te verwerken, waarna het product tijdelijk van de markt werd gehaald.

Belkin InvisiGlass

Als je regelmatig in Apple Stores of bij APR’s komt herken je de felgroene Belkin-apparaten misschien wel, waarmee de screenprotectors op het scherm worden geplakt. Het kost je €40 om je scherm af te plakken met een extra laagje glas. Eerdere versies van de InvisiGlass functioneerden probleemloos, maar bij de iPhone X ging het vaak mis. Terwijl het juist bij de iPhone X wel verstandig kan zijn om voor wat extra bescherming te zorgen, omdat reparaties van deze iPhone relatief duur zijn.

In de Apple Store vind je nu de vernieuwde Belkin’s InvisiGlass Ultra-screenprotector, die €29,95 kost en daarmee opvallend genoeg goedkoper is dan in de VS ($39,95). Het nieuwe model is ietsje dikker (van 0,21 naar 0,29mm) dan de eerdere exemplaren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2018, 10:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.