Belkin MagSafe autolader

Reacties voor: Eerste gecertificeerde MagSafe-autolader is van Belkin

Apple heeft eindelijk een MagSafe-gecertificeerde autolader goedgekeurd. Hij wordt gemaakt door Belkin en kan in de auto opladen bij 15 Watt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Als je auto CarPlay bedraad ondersteunt, werkt dat dan ook via MagSafe eigenlijk?

  2. @Wendel: Ik denk niet dat dat de doelgroep is. Als je Carplay hebt, hoef je je iPhone niet op je dashboard te hebben. Ik kan me deze houder alleen voorstellen voor Tesla rijders. Die hebben een USB-c aansluiting, maar geen Carplay.

  3. En dan alleen leverbaar in het wit…

  4. @Wendel: Nee, dat CarPlay via MagSafe werkt niet. Dan heb je een third party draadloze WiFi CarPlay dongle nodig. Te vinden op het internet. Carlinkit II of III bijvoorbeeld. Alhoewel de ervaringen variëren van perfect tot dramatisch. Zelf neig ik naar de mening. Voldoende, echter als Apple een dongle hiervoor op de markt bent dan koop ik hem direct.

  5. Ziet er leuk uit. Wel prijzig.
    Ben benieuwd of deze wel werkt met verticale ventilatorbladen. Die heeft mijn auto namelijk en ben er nog geen tegengekomen die dat fatsoenlijk kan.

  6. Belkin heeft ook nog de Boost Charge (zonder Pro dus). Gewoon in het zwart, MagSafe en met lader. Deze is alleen niet gecertificeerd. Wordt geleverd met kabel die gewoon los zit en een 20W lader. Ik snap niet zo goed waarom deze niet in het artikel genoemd wordt.

  7. Origineel geplaatst door Flupke
    @Wendel: Nee, dat CarPlay via MagSafe werkt niet. Dan heb je een third party draadloze WiFi CarPlay dongle nodig. Te vinden op het internet. Carlinkit II of III bijvoorbeeld. Alhoewel de ervaringen variëren van perfect tot dramatisch. Zelf neig ik naar de mening. Voldoende, echter als Apple een dongle hiervoor op de markt bent dan koop ik hem direct.

    Ja zo’n ding heb ik ook inderdaad, maar ben er niet heel tevreden over. Kies er dan ook steeds vaker gewoon weer voor om bedraad aan te sluiten.

  8. @Remy: Inderdaad, zeer tevreden van.

  9. @Wendel: kun je dan niet gewoon Bluetooth gebruiken? Ik heb ook niet CarPlay maar wel gewoon Bluetooth, springt hij automatisch op

  10. Ik heb een Brodit houder met MagSafe. Door draadloos carkit een perfecte en vooral stevige oplossing.

  11. Ik heb draadloos Carplay in mn Audi en een ‘bakje’ in het middenconsole met draadloos opladen. Dan nog mis ik mn iphone op mn dash. Dus thirth party magsafe houder incl lader erbij (zeker niet voor €100) en klaar.

  12. Origineel geplaatst door Flieps
    @Wendel: Ik denk niet dat dat de doelgroep is. Als je Carplay hebt, hoef je je iPhone niet op je dashboard te hebben. Ik kan me deze houder alleen voorstellen voor Tesla rijders. Die hebben een USB-c aansluiting, maar geen Carplay.

    Wait what heeft tesla géén Carplay? 😂

  13. Origineel geplaatst door Leo
    @Wendel: kun je dan niet gewoon Bluetooth gebruiken? Ik heb ook niet CarPlay maar wel gewoon Bluetooth, springt hij automatisch op

    Maar dan mis je CarPlay, en dat wil ik absoluut niet! 😎

  14. De Apple Magsafe charger heb ik al een jaartje op een ventilatorklem geplakt met kwalitatief dubbelzijdig tape: dunste oplossing denkbaar. De iPhone 13 Pro met originele leather case is er nog nooit ongewenst los van gekomen. In combinatie met een zware 12V autolader met USB-c van minimaal 20W output (op doorgetrokken aansluiting vanaf de zekeringbox zodat alles minimaal zichtbaar is). Gelukkig heeft de volgende auto standaard meerdere USB-c aansluitingen met voldoende watt. Dan alleen nog draadloze dongle voor Carplay, zodat telefoon op 15W geladen blijft worden i.p.v. op de helft daarvan (via USB-a voor data).

  15. Grappig. Het duurde even voordat ik doorhad dat het om een auto-lader ging en niet om een automatische lader. Wat dat ook zou mogen zijn. Sorry….

  16. Mijn ervaring met draadloos CarPlay is dat m’n iPhone 13 mini langzaam leeg liopt terwijl in de lader zit. Ik heb ondertussen al verschillende lader geprobeerd maar hij blijft leeg lopen. Ik weet niet wat ik verkeerd doe en ik blijf toch liever op bedraad CarPlay.

  17. Origineel geplaatst door Flieps
    @Wendel: Ik denk niet dat dat de doelgroep is. Als je Carplay hebt, hoef je je iPhone niet op je dashboard te hebben. Ik kan me deze houder alleen voorstellen voor Tesla rijders. Die hebben een USB-c aansluiting, maar geen Carplay.

    Ik gebruik CarPlay en op mijn iPhone Flitsmeister. Dus niet alleen voor tesla rijders interessant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.