Reacties voor: Belgen kunnen straks offline tv-kijken met Stievie-app voor iPad

De Belgische Stievie-app krijgt half april een update, waardoor je ook offline tv-programma's kunt bekijken op je iPhone en iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

 1. Niks Stievie hier. Ze moeten verlegen zijn om daar nog geld voor te vragen. We betalen hier al meer dan genoeg voor meestal ondermaatse programmas!

 2. Niet alleen voor Belgen !Ik gebruik al maanden Stevie in Nederland . Prepaid card kopen van 30 € in een Belgische mediamarkt en dan kan je lekker genieten van de Belgische zenders gedurende 3 maanden.

 3. Stievie is rommel! Je kan enkel een hoop Vlaamse programma’s herbekijken. Maar als je eender welke film of een aflevering van The Simpsons of iets dergelijks wil herbekijken gaat dit niet want “daar hebben ze de rechten nog niet voor verworven.”
  Ik betaal toch niet zoveel geld om Komen Eten of Familie (Vlaamse bagger-programma’s) nog eens te kijken?!?

 4. Hoe kan ik in NL toch Stevie gaan gebruiken? Wie kan mij zeggen hoe dit aan te pakken?

 5. Het is wel 10 euro per maand maar je moet 3 maanden kopen! Ze zouden beter abonnementen maken voor een maand ipv 3 maanden! Of misschien zelfs per dag of per week. 3 maanden voor 30 euro vind ik te duur. Jammer want de app werkt best wel goed.

 6. Je kan altijd de app een week gratis gebruiken. Maar let wel op er is niet zo veel zinnig op de Vlaamse tv. Werk goed alleen spijtig van de vele uitgesteld kijken restricties.

 7. Origineel geplaatst door johnny
  … let wel op er is niet zo veel zinnig op de Vlaamse tv. Werk goed alleen spijtig van de vele uitgesteld kijken restricties.

  Niet veel zinnig? Wat ben jij wel gewoon? De kwaliteit van Vlaamse series is uitmuntend en de programmatie uitstekend. Niemand vraagt om negativisme.

 8. Net een mailtje gestuurd aan stievie met de vraag of men alle programma’s offline kan bekijken of alleen diegene die we nu kunnen herbekijken. Moesten alle programma’s in aanmerking komen om offline te bekijken, denk ik wel dat ze veel klanten gaan winnen, je hebt dan immers een video/dvd recorder in je ipad zitten. Gemakkelijk om enkele films te bewaren voor tijdens de vakantie.
  Iemand enig idee of de restricties die nu gelden ook zullen gelden voor offline?

 9. Ge kunt beter Bhaalu kopen voor 5€ per maand heeft ook meer zenders en ge kunt een maand terug zien

 10. Zo ironisch: je noemt het een wereldwijd web, maar je verkoopt je app alleen binnen je eigen vierkante kilometers…. mogen we in Nederland ook misschien mee delen in de Vlaamse televisievreugd?

 11. Bhaalu tv heb ik, vind het top.

 12. @Glenn: Voor niet-Belgen is het toch wel lastiger. De Stievie-app staan niet in de Nederlandse App Store en dan moet je ook nog die iTunes-cadeaubonnen in België gaan halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.