Belgen kunnen straks offline tv-kijken met Stievie-app voor iPad

De Belgische Stievie-app krijgt half april een update, waardoor je ook offline tv-programma's kunt bekijken op je iPhone en iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Stievie interfaceDe Belgische Stievie-app geeft binnenkort de mogelijkheid om offline tv-programma’s te kijken. De iOS-app zal daarvoor als eerste worden aangepast. Daarna volgt er een update van de Android-app, maar die zal nog niet de functie voor offline tv-kijken bevatten. Ook wordt er nog gewerkt aan ondersteuning van Chromecast. De Vlaamse televisiekijkers konden met Stievie al uitgesteld tv-kijken en eerder uitgezonden programma’s terugkijken. Vanaf half april verschijnt de update van de iOS-app van Stievie.


Daarin kun je aangeven welke tv-programma’s je later wilt bekijken. Na het downloaden is een werkende internetverbinding niet meer nodig. Stievie biedt toegang tot het programma-aanbod van de Belgische zenders Eén, Canvas, Vier, Vijf, VTM, 2BE, Ketnet/OP12, Vitaya, JIM en Kzoom. Je kunt live tv-kijken of later een reeds uitgezonden tv-programma nog eens terugzien, maar dat moet wel binnen één week.

Stievie tweeten tijdens tv

De Belgische tv-bedrijven gaan ook nieuwe abonnementen voor Stievie aanbieden, namelijk voor 3, 6 en 12 maanden. Je betaalt daarbij vooraf, onder andere via Maestro of Bancontact. Stievie kost 10 euro per maand en is op de iPhone en iPad te gebruiken. Volgens de initiatiefnemers heeft Stievie nu 20.000 actieve gebruikers.

Downloaden: Stievie (gratis, abonnement vereist, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:20
Categorie
Apps
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.