Reacties voor: Belgacom en Proximus kondigen iPad-databundels aan

Belgacom en Proximus hebben databundels voor de iPad aangekondigd. Je kunt ze vanaf vrijdag 23 juli afsluiten. Mobistar zou morgen ook met databundels komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Als je gewoon websites bekijk en niet download via 3G, hoe lang doe je dan met 500MB? Downloaden doe je toch via je iMac of WiFi.

  2. ligt er een beetje aan, als er veel plaatjes op staan, of als je utube kijkt, dan gaat et snel, maar normaal gezien, kdenk 1MB per website (meerdere paginas rondsurfen)

  3. @GenjiG: ik heb via de iphone een verbruik van 250 mb per maand af en toe kijk is een filmpje dat bij een nieuws item zit (deredactie.be) maar voor de rest gebruik ik vooral dropbox en surf ik naar nieuwssites en e-mail (redelijk veel bijlages 2mb aan pdf) ik.
    als je je hier in herkent denk ik dat je wel voor 1 maand zal toe komen met 500mb. misschien de eerste maand niet want je hebt nieuw speelgoed… maar ik zal voor men ipad overstappen van mobileviking naar proximus gewoon omdat ik dan 3G heb en ik gebruik toch nooit meer dan 500mb…

  4. Maar de kans is dus groot dat je er met een app als NU.nl (veel foto’s en film) al snel overheen gaat dan.

    Maar wellicht is het idd een idee om het eerst een maand of twee aan te kijken voordat je echt een abbo neemt.

  5. Mooie bundels, weet nog niet welke ik ga nemen. Proximus is idd beter dan mobile viking (base) en Mobistar qua netwerk want dan heb je tenminste zowat overal 3G (ipv edge etc)

  6. Dit is nu eens een fantastisch aanbod voor Belgische gebruikers; Op mjin iPhone heb ik nooit een data-abonnement willen nemen wegens te duur. Ik ken Mobile Vikings maar geen 3G. En nu €10 voor 500MB met het netwerk van Proximus. Nu ga ik absoluut een iPad 3G nemen.

  7. Bij Mobile Vikings heb je 1Gb voor 12 euro prepaid.
    De 3G bij MV is al op verschillende plaatsen beschikbaar.

  8. Origineel geplaatst door William
    Bij Mobile Vikings heb je 1Gb voor 12 euro prepaid. De 3G bij MV is al op verschillende plaatsen beschikbaar.

    Ik ga misschien wel in Antwerpen naar school maar ik keer elke dag terug naar de goede oude boerenbuiten 😉
    En daar is de dekking van Base nu eenmaal niet altijd super.

  9. Base is volop bezig met de roll-out van hun 3G netwerk en willen op termijn het beste netwerk hebben…
    En om te surfen vind ik edge best wel te doen eigenlijk. ‘t Is maar hoeveel je ervoor wil betalen natuurlijk, maar ik blijf rustig bij Mobile Vikings 😉

  10. Ja het is inderdaad voordelig en als de Base-dekking hier beter was zou ik het nemen. Maar mijn vader heeft een paar maand gelden een Blackberry genomen voor zijn werk met BIS-abonnement bij Base en is na 2 maand overgestapt naar de veel duurdere Proximus voor deze dienst. Dit enkel en alleen omdat de Base edge-dekking hier blijkbaar echt een ramp is.

  11. Als de maand ten einde is of als de 500 mb op zijn dan moet je 10 € storten. Mijn vraag : zal die simkaart ook een nummer hebben ?

    ook staat er op de site van proximus

    Mobile Internet Pay&Surf: deze voorafbetaalde kaart is enkel geldig in België. Met de data-micro-simkaart van € 10 kunt u surfen op uw iPad, niet telefoneren. Als u ze gebruikt om online te sms’en, dan zullen deze tekstberichten aangerekend worden, wat een impact zal hebben op uw krediet. Surf gedurende 1 maand met een maximaal downloadvolume van 500 MB.
    Kan je dan smssen met je IPAD ????

    Luc

    http://customer.proximus.be/nl/Surf_Ipad/index.html voor info

  12. @Van Cauwenberghe Luc:met de iPad kan je niet sms’n. Het is wel toegelaten op het proximus netwerk.
    De simkaart krijgt sowieso ook een gsm nummer. Dit is niet om mee te bellen of gebeld te worden maar handig als je moet herladen bv.
    Is ook eigenschap van het netwerk dat elke simkaart sowieso een nummer krijgt.

  13. @GenjiG: Ik heb 500MB voor mijn iPhone en ik kom goed toe

  14. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat er bij Proximus ook de mogelijkheid zou komen om je databundel van de iPhone te delen met een extra sim in de iPad.
    ( dual data )

    Beetje vervelend om weer abonnement extra af te sluiten. Ik heb sinds enkele weken een iPad en sindsdien gebruik ik de iPhone nog nauwelijks om te emailen/surfen. Hooguit snel even mails checken en hoofdpunten nieuws.

    Het lijkt me voordeliger om gewoon te betalen voor xGB data over 3G en die te gebruiken op : iPhone, iPad en tethering.

  15. Grote nuance echter in de pre-paid formule. Ik ben net even gaan informeren. Het kost je maar liefst 2,5 euro per dag om te surfen (komende van je krediet van 10 euro). Dus is het niet 7/7 mogelijk om te internetten. Als je het 4 dagen gebruikt mag je al herladen… pfff!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.