Borderlinx krijgt iPhone 4-tsunami binnen

Borderlinx krijgt een tsunami aan iPhone 4's binnen. Het blijkt dat mensen massaal de simlockvrije iPhones via Borderlinx bestellen, waardoor het bedrijf de verwerking niet aankan.

iPhone borderlinxZes tot tien weken wachten op een iPhone 4 van T-Mobile? Gelukkig zijn er nog andere manieren om aan een iPhone 4 te komen. Door gewoon naar Parijs of Londen te reizen, waar je de iPhone meteen dezelfde dag nog kunt meenemen. Er zijn ook mensen die helemaal niet van huis willen en via diensten als Borderlinx een bestelling hebben geplaatst. Deze verzenddienst meldt op het eigen weblog dat er een ware tsunami van iPhones is binnengekomen. Op de foto van 20 juli is te zien hoe een partij van 2.000 iPhones binnenkomt.

Toch is het niet alleen feest bij Borderlinx, want veel klanten klagen dat ze te lang op hun toestel moeten wachten. Het bedrijf probeert de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar kan de toestroom nauwelijks aan. Om het goed te maken geeft Borderlinx klanten een tegoedbon voor hun volgende aankoop. Kopen via het Verenigd Koninkrijk is aantrekkelijk, omdat de toestellen zonder simlock zijn.

borderlinx

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2010, 21:13
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.