iPad mini 4

Mogelijke behuizing iPad mini 4 te zien in video

Een video laat de mogelijke behuizing zien van de iPad mini 4. De nieuwe iPad mini zou designaspecten overnemen van de huidige iPad Air 2.

iPad mini 4In een gelekte video is de mogelijke behuizing van de iPad mini 4 te zien. De nieuwe iPad mini zou qua design grotendeels gelijk zijn aan de huidige iPad mini, maar wel op een aantal kleine vlakken verschillen. Zo heeft de iPad mini 4 dezelfde speakergaten als onderop de iPad Air 2 en is de geluidschakelaar aan de zijkant vervangen met een gat voor de microfoon.

De gelekte video werd gepubliceerd door Nowhereelse, een Franse website die in het verleden vaak beelden had van vroege onderdelen. Het lijkt er op dat de behuizing vrij vroeg is uitgelekt: Apple brengt nieuwe iPads doorgaans pas uit in oktober. Tot nu toe zijn er nog geen geruchten over wanneer Apple de iPad mini 4 precies zou willen presenteren. Ervaring leert echter dat onderdelen soms al vroeg naar buiten kunnen komen: bij de iPhone 6 kregen we het design ook al te zien in maart, terwijl de iPhone pas in september officieel zou worden onthuld. Afgelopen maand doken mogelijke foto’s van de iPhone 6c op.

De nieuwe iPad mini 4 zou wel eens een fikse hardware-upgrade kunnen krijgen: Apple heeft in de iPad mini 3 namelijk geen nieuwe processor of andere verbeteringen toegevoegd, maar verving enkel de thuisknop met een Touch ID-vingerafdruklezer. Volgens geruchten krijgt de iPad mini 4 een A8-processor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2015, 21:25
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad mini 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.