iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 7 april 2015

Vandaag op iCulture alles over de 8K iMac, de beperkte reserveringen tijdens de Apple Watch-introductie en nog veel meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWat gebeurde er vandaag allemaal op iCulture? Met de vele ontwikkelingen van de dag kan het zomaar dat je het één en ander hebt gemist, maar we hebben gelukkig alle artikelen weer op een rij gezet in iCulture Vandaag. Met dit keer alles over het reserveren van de Apple Watch, de Star Wars-films op iTunes, een 8K iMac en nog veel meer.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

iCulture Deals staat ook vandaag vol met goedkope apps, games, accessoires en meer.

Meer vandaag

Apps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen.

Spotify genres

  • Spotify - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Terug van weggeweest in de Spotify-app: je kunt nu weer genres bekijken op de iPhone.
  • Kindle (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Een boek uitgelezen? Kindle raadt voortaan aan wat je als volgende kunt gaan lezen.
  • Foursquare Swarm: Check-in App (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Swarm had al stickers, maar het is nu ook mogelijk om deze plakplaten in je gedeelde foto’s van de app te gebruiken.
  • Lumosity – hersentraining (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.2+) - Heeft een nieuwe hersenkraker toegevoegd. In een spel moet je de aandacht verdelen terwijl je karpers voert.
  • Booking.com Reisdeals (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.3+) - Gaat nu zorgvuldiger om met je data tijdens de vakantie. Foto’s laden pas als je er op tapt. Daarnaast kun je in- en uitchecktijden beheren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt nu ook je foto’s van iCloud downloaden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2015, 20:30
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.