Reacties voor: Beddi: slimme alarmklok ondersteunt Spotify, Nest en meer

De Beddi is een slimme alarmklok die nauw samenwerkt met je iPhone om opstaan zo makkelijk mogelijk te maken. De alarmklok is nu te bestellen op Kickstarter.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik vind het echt een bruut ding! Maar aangezien het streefbedrag al binnen is, neem ik geen risico en wacht ik wel tot het product zich bewezen heeft.

    Dit ding lijkt in ieder geval alles te zijn wat een Philips Wake-up light zou moeten zijn naar mijn mening.

  2. @Brian: Heb je weleens iets gehoord van een kickstarter product dat zijn succes bewezen heeft? Geen trolling of zo, maar vraag het me gewoon af. Pebble natuurlijk, maar verder?

  3. @Pieter: Exploding Kittens, alle Espro press producten, de Veronica Mars film, een aantal docu’s en shortfilms die Academy nominated zijn geweest, Orbit turntables, SmartThings (ondertussen gekocht door Samsung als ik me niet vergis), … En dat zijn enkel maar diegene die ik ken omdat ik ze zelf gebackt heb. Er zijn er best wel wat hoor 🙂

  4. Heb helaas geen creditcard, had er graag een besteld ;(

  5. Ik heb er 1tje besteld. Ben benieuwd

  6. Het ziet er leuk uit, maar dan moet je niet ‘s nachts slaperig met je arm zwaaien. Dan sla je misschien per ongeluk je iphone uit de houder. Ik heb de iphone liever op veilige afstand.

  7. Wat is het toch, dat ik de hele wekker bijna niet zie? Het lijkt wel of ik ergens anders op let

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.