Beddi: slimme alarmklok ondersteunt Spotify, Nest en meer

De Beddi is een slimme alarmklok die nauw samenwerkt met je iPhone om opstaan zo makkelijk mogelijk te maken. De alarmklok is nu te bestellen op Kickstarter.

Beddi-Alarmklok

Als je ‘s avonds het bed induikt, hang je de iPhone waarschijnlijk aan de oplader. Een belangrijk dagelijks ritueel, maar dat kan natuurlijk een stuk stijlvoller. De Beddi is een mooie manier om je iPhone op te laden, en tegelijkertijd een slimme alarmklok die samenwerkt met tal van populaire diensten, zoals Spotify, Uber, Nest en Hue.


De minimalistische klok heeft een gleuf aan de bovenkant waar je de iPhone in landschapmodus in kunt leggen. Via een ingebouwde USB-kabel kun je hem gemakkelijk opladen, terwijl de bijbehorende Beddi-app het scherm van je iPhone gebruikt om belangrijke info weer te geven.

Bekijk ook

Nightstand maakt van Apple Watch de ideale wekker op het nachtkastje

Wist je dat de Apple Watch een ideale wekker is voor op je nachtkastje? In watchOS 2 voegde Apple namelijk de speciale Nightstand-modus toe.

Beddi-situaties

Koppel je iPhone en Beddi via Bluetooth

Zodra je de Beddi en je iPhone via Bluetooth met elkaar gekoppeld hebt, kun je de knoppen op de slimme alarmklok gebruiken om direct een Spotify afspeellijst op te starten, de temperatuur te regelen van je Nest thermostaat of een Hue-lamp aan te zetten. Deze taken zijn ook te automatiseren.

Als je de iPhone in de Beddi hebt liggen, kun je op het scherm de weersverwachting aflezen en krijg je op basis van je reisschema een melding wanneer het tijd is om te vertrekken.

Daarnaast heeft de Beddi zelf ook nog wat handige ingebouwde snufjes. Zo maakt de wekker je geleidelijk wakker door langzaam het licht helderder te maken, en filtert het omgevingsgeluid met een White Noise Maker zodat je makkelijker in slaap valt.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Early Bird bestelkorting
De Beddi zal uiteindelijk voor $99,99 verkocht worden, maar als je er snel bij bent kun je via Kickstarter nog een exemplaar bestellen voor $75,- (omgerekend 65,99 euro). Het streefbedrag van $25.000 is na een dag al ruimschoots overschreden. De eerste exemplaren worden in juni 2016 geleverd.

Bekijk ook

De beste wekkerapps: wakker worden met je iPhone

Met een goede wekkerapp op je iPhone kom je 's ochtends gemakkelijker je bed uit. Slaapkoppen, doorslapers en mensen die moeite hebben met wakker worden: met deze wekkerapps gaat het lukken!

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.