Reacties voor: BeatTune waarschuwt als je hartslag te hoog is

Als je de Apple Watch vooral voor de hartslagmeter gebruikt, dan is BeatTune een waardevolle uitbreiding voor de smartwatch. De app laat zien of je hartslag te hoog of te laag is.
Lees het complete artikel → BeatTune waarschuwt als je hartslag te hoog is
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Werkt niet helaas

  2. Bij mij doet hij het wel hoor

  3. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag: @ Ed: Heb je de Gezondheid-app wel toestemming gegeven? Anders werkt het inderdaad niet.

    dank je. Ik heb hem opnieuw geïnstalleerd en toestemming gegeven. Nu werkt het wel.

  4. Wn als je hartslag te laag of onregelmatig word dan belt ie voor hulp ? Dat zou pas wat zijn 🙂 .

  5. Ik heb zo’n app als deze al in mei aangevraagd 2015 bij Apple. Met als oog. Het monitoren van je hartslag pieken. Helaas voegt deze app weinig toe hieraan gezien je de app open moet houden om hem te gebruiken. Dan wel op de Apple Watch als op de iPhone. Dat er een voorgeprogrammeerde mail of telefoon nummer wordt ingeschakeld bij een te hoge hartslag. Zou geweldig zijn.Maar geen Van alle apps is hiertoe in staat tot op heden. HELAAS. Misschien zou deze app nog iets kunnen toevoegen als je “Apps verversen op de achtergrond” aan zou zetten. Maar hier heb ik nog steeds mijn twijfels over. ( als er daadwerkelijk een App zou zijn die op de achtergrond je hartslag pieken bijhoud zodat er een persoon kan worden ingeschakeld , zou dit een van de belangrijkste functies worden van de Apple Watch. we kunnen alleen maar afwachten )

  6. Origineel geplaatst door mobile: Dat er een voorgeprogrammeerde mail of telefoon nummer wordt ingeschakeld bij een te hoge hartslag. Zou geweldig zijn.

    Tenzij je net ligt te knallen met je minnares en je voorgeprogrammeerde vrouw een appje krijgt van je hoge hartslag.
    Kom aan dit zijn geen officiële meters aan de hand waarvan je paniek wilt zaaien. En een hoge hartslag is niet altijd een probleem hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.