iPhone_6C_blauw_achterkant

Chinese provider: ‘Nieuwe 4-inch iPhone komt in april 2016’

Apple zou in april 2016 de 4-inch iPhone willen uitbrengen, zegt de Chinese provider China Mobile. Dit is in lijn met eerdere geruchten over de 4-inch iPhone.

De Chinese provider China Mobile heeft een roadmap gemaakt voor de toestellen die in 2016 verschijnen. Daarop prijkt ook een oude bekende: een 4-inch iPhone. Volgens de Chinese provider gaat dit toestel in april 2016 op de markt komen.

iPhone_6C_2015

Een datum in april 2016 is in lijn met eerdere geruchten over een lancering in de eerste maanden van 2016. Apple zou in maart een media-evenement willen organiseren, waar het nieuwe toestel wordt aangekondigd. Gelijktijdig krijgen we dan de tweede generatie Apple Watch te zien.

China Mobile roadmap iPhone 6c

Opvallend is dat de bron van de gelekte roadmap de 4-inch iPhone een heel andere naam geeft dan we tot nu toe hebben gezien, namelijk de ‘iPhone 7c’. Die naam is wat ongeloofwaardig, aangezien het zou betekenen dat Apple al een budgetvariant van de iPhone 7-serie aankondigt nog voordat het toptoestel verschijnt. Eerdere geruchten spraken dan ook over de ‘iPhone 6c‘.

Dit nieuwe toestel zou een aluminium behuizing krijgen, vergelijkbaar met de iPhone 5s. Je kunt kiezen uit twee of drie kleuren en er zit een gebogen glaspaneel op, zoals Apple sinds de iPhone 6 gebruikt. Mogelijk zit er ook een A9-processor in, een 8-megapixelcamera, een 1,2-megapixelfrontcamera en Bluetooth 4.1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2015, 18:25
Categorie Apps
Onderwerpen china, iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.